Arad

Cele mai bune sloturi cu fructe care nu sunt de la EGT

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
882

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În timp ce foarte multe publicații vorbesc despre cele mai bune produse pe care le-a scos EGT pe piață și anul acesta, dar și în anii anteriori, noi ne-am hotărât să echilibrăm balanța și să vorbim despre cele mai bune sloturi cu fructe care culmea, nu aparțin celor de la EGT. Comunitatea are nevoie de o variație mai mare de produse și tocmai de aceea am scris aceste rânduri. Iată care sunt sloturile cu fructe ale momentului:

Fruit Cocktail

Deși slotul se apropie foarte rapid de o vârstă destul de înaintată, Fruit Cocktail Gratis este din ce în ce mai popular în rândul gamblerilor. Cei care doresc să aibă parte de o experiență ceva mai diferită și nu doar de un slot clasic cu fructe, vor fi surprinși să afle că Fruit Cocktail poate oferi un câștig maxim de 125000 de credite celor norocoși. Fiind un cocktail de fructe, simbolurile pe care le vedem pe tamburi sunt clasicele fructe. Pepeni, pere, mere, lămâi, caise, cireșe.

Din punct de vedere vizual, ecranul de joc este unul destul de standard, cu iconițe și grafică destul de pixelată, dar care oferă un aer retro care nu va dăuna deloc experienței de joc. Slotul are simboluri Wild reprezentate de Cocktail și poate oferi un câștig maxim de 2000x. În timpul sesiunii, vei putea să îți dublezi oricând câștigurile, ceea ce face din Fruit Cocktail un slot clasic încă valabil.

Juicy Fruits

Nu știm dacă există încă un slot care să ofere o experiență și un ambient atât de calme cum sunt cele din Juicy Fruits. Chiar de la pornirea ecranului de joc, vei fi acaparat de un mediu luminos, unde fructele sunt mai mult decât simboluri. Totul este la un cu totul alt nivel. În fundal vei auzi mereu efecte sonore de băuturi care sunt turnate în pahare pline, muzică jazz. Atmosfera este foarte luxuriantă. Aproape că ar trebui să recomandăm acest slot numai celor care vor să se simtă cu adevărat ca într-un cazino adevărat.

Principalele avantaje ale acestui slot sunt în strânsă legătură cu recomandările oferite de operatorii de jocuri de noroc. Aparent, slotul este foarte iubit de către toți jucătorii. Poate fi jucat și pe Desktop dar și pe mobil, iar pentru cei care nu au mai încercat Juicy Fruits până acum, acesta este disponibil și într-o variantă gratuită.

Fruit Party

Petrecerea fructelor este exact ce ai putut să îți imaginezi. Un ansamblu de fructe colorate, atmosferă de petrecere și un ecran de joc care găzduiește 49 de fructe colorate gata să ofere câștiguri. Cu fiecare combinație câștigătoare, fructele implicate în câștig explodează și dispar, iar în locul lor aterizează alte simboluri. Astfel se realizează o cascadă de câștiguri care poate continua destul de mult dacă ai noroc.

Fruit Party este un slot cu un RTP peste medie. 96.47% este rata de returnare către jucător, iar volatilitatea este de nivel mediu. Pentru cei care sunt pasionați de Sweet Bonanza, dar au nevoie să mai schimbe puțin mediul de joc, Fruit Party este perfect. În timpul jocului vei putea să te bucuri de multiplicatori aleatori, de rotiri gratuite și de câștiguri care pot ajunge și la 256x doar din multiplicatori.

Imperial Fruits

Într-un slot atât de roial precum Imperial Fruits, actorul principal nu putea fi decât simbolul coroanei regale. Acest simbol și WILD-ul din joc și este capabil să substituie absolut fiecare simbol de pe ecran. Mai mult decât atât, coroana este și un simbol de extindere care poate ocupa până la 3 poziții de pe tambur. Acest lucru este posibil numai pe cei 3 tamburi din mijloc.

Imperial Fruits are și simboluri Scatter. Sunt 2 și sunt reprezentate în mod diferite de Aur și Steaua de Diamant. Primul te ajută să câștigi până la 100x miza ta, iar cel de-al doilea poate oferi 20x. Jocul are 100 de linii de plată posibile, deci dacă te-ai plictisit de sloturile vechi, acum ai alternativă.

Cherry Trio

Cherry Trio nu este nici inovația secolului, dar nici slotul pe care îl vezi în mod normal în orice cazino. Ecranul de joc arată foarte futurist, simbolurile fiind plăcut aranjate într-un sistem de 3x3. Deși numărul de simboluri nu este foarte mare, slotul are funcții Wild, respins și poate chiar să premieze jucători cu un jackpot de 200x miza. 5 linii de plată pot fi dezvoltate pe cei 3 tamburi, dar ce am apreciat și mai mult de atât este grafica din Cherry Trio.

Concluzie

Dacă ai chef să încerci lucruri noi, cu siguranță le vei găsi în rândurile de mai sus. Niciun slot dintre cele prezentate nu a reușit să fie plictisitor. Fiecare are ceva special și are toate motivele să se afle în listele recomandate de noi. Distracție plăcută!

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro