Arad

Ce se intelege prin “servicii Google Adwords” si cum sunt acestea profitabile pentru companii?

Ce se intelege prin “servicii Google Adwords” si cum sunt acestea profitabile pentru companii?

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
454

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Una dintre cele mai frecvente intrebari puse de companiile in cautare de promovare online este "Ce este Google adwords?" Inainte de a apela la aceste servicii Google Adwords, este indicat sa faceti o mica cercetare in domeniu, ca sa aflati daca acest tip de promovare este potrivit pentru afacerea dumneavoastra si cum poate contribui atat la cresterea traficului in general, cat si la cresterea traficului directionat.

Ce este Google adwords?

Google Adwords este un serviciu publicitar creat de Google, care permite agentilor de publicitate sa afiseze in rezultatele cautarii Google anunturile lor(numite "linkuri sponsorizate"). Utilizand un sistem de plata pe clic (PPC), agentii de publicitate liciteaza pentru anumite cuvinte cheie pentru care doresc sa apara pentru rezultatele cautarii platite. Cand Google efectueaza o cautare cu acele cuvinte cheie specifice, acesta afiseaza anunturile agentilor de publicitate in rezultatele cautarii.

Avantajele aduse prin servicii Google adwords

Ati folosit vreodata Google pentru a gasi informatii despre un produs sau serviciu? Majoritatea cumparatorilor utilizeaza mediul online pentru a gasi informatii, pentru a compara produsele sau serviciile si a citi recenzii inainte de a contacta o afacere.
Google Adwords ofera o varietate de beneficii agentilor de publicitate si este doar unul dintre numeroasele tehnici esentiale de marketing digital pe care companiile le utilizeaza pentru a-si mentine locul in competitia industriala.

Cateva dintre beneficiile programului Google adwords includ:

 • Expunere imediata - anuntul dumneavoastra se poate afisa in primele 5 rezultate pe o pagina cu rezultatele cautarii Google;
 • Atingeti clienti tinta - Afisati potentialilor clienti anunturi relevante si directionate in timp util atunci cand cauta pe Google produse sau servicii din domeniul dumneavoastra;
 • Directionarea geografica - Asigurati-va ca directionati anunturile catre locatiile geografice corecte;
 • Raportare - raportarea Google adwords va permite sa stabiliti ce cuvinte cheie sunt sau nu eficiente, rata de clic a anunturilor dumneavoastra si multe altele.

In ce masura functioneaza serviciile Google adwords?

Pentru a determina daca Google Adwords va functiona pentru afacerea dumneavoastra, este important sa definiti in mod clar si sa intelegeti obiectivele afacerii pe care le regasiti intr-un program de cautare. De exemplu, daca scopul dumneavoastra este de a mari traficul de pe site-ul afacerii, oferta de servicii Google adwords este solutia ideala.

Eficacitatea unei campanii Google adwords poate fi subiectiva pe baza nevoilor companiei, a obiectivelor si a industriei specifice. Succesul dumneavoastra in servicii Google adwords poate fi determinat de un numar de factori, cum ar fi:

 • Cat de competitive sunt cuvintele cheie pe care le-ati ales;
 • Calitatea sumarului anuntului (sau copia de anunt) ;
 • Suma de bani pe care o cheltuiti si strategiile de licitare in vigoare;
 • Calitatea site-ului web si a paginilor de destinatie la care va directioneaza anunturile.

Google Adwords poate fi un sistem complex greu de stapanit. Asigurati-va ca ati inteles procesul de functionare inainte de a apela la servicii Google adwords. Daca doriti sa aflati mai multe despre modul in care Google adwords va poate ajuta afacerea, contactati specialistii nostri in marketing digital.
Daca nu sunteti gata sa gestionati propriile dumneavoastra campanii Google adwords, luati in considerare angajarea unei agentii de marketing digital, a unei companii PPC cu o echipa experimentata care va poate configura, gestiona si optimiza campaniile pentru a va asigura ca obtineti profitul optim.

Obtineti maximul traficului directionat cu ajutorul expertilor

Agentia Fortin dispune de o echipa de specialisti care va face din site-ul dumneavoastra unul dintre cele mai accesate pagini din domeniu. Fiind adevarati profesionisti in servicii Google adwords, promovarea digitala a site-ului dumneavoastra va beneficia de performante inegalabile, marind considerabil traficul si numarul de clienti ai afacerii dumneavoastra si implicit si profitul.

Agentia Fortin poate fi contactata la numarul de telefon 0747919237 sau la email: office@fortin.agency.

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
 • 0726538389