Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Ce mâncare să îi oferi unui pui de pisică?

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
395

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Mancare pentru pisici junior


Puii de pisică trebuie să aibă o alimentație care să le poată asigura o dezvotare sănătoasă și o viață bună. Aceasta trebuie să fie mai bogată în proteine ușor digerabile decât cea pentru pisicile adulte și să conțină și alte elemente nutriționale pentru ca puii de pisică să aibă un start bun în viață. Dacă ești în căutare de mâncare pisici junior trebuie să știi că este important ca aceasta să conțină calciu, fier, proteine, magneziu, zinc și fosfor. Aceste ingrediente vor ajuta la dezvoltarea echilibrată a pisicuței tale pentru ca aceasta să aibă oase puternice, dinți puternici, energie, o blană strălucitoare și o piele sănătoasă.

Este bine să îi oferi pisicuței tale atât hrană uscată, care va contribui la sănătatea dinților, cât și hrană umedă care îi va oferi un aport de apă crescut. La Carpathian Pet Food vei găsi hrană umedă și uscată pentru pisicuța ta în variantă premium și economică. Pe lângă mâncarea pentru pisici junior găsești mâncare și pentru pisicile adult și senior, în diverse sortimente.

Alege Carpathians Pet Food pentru pisica ta! Comandă online sau telefonic +40790 518 731 mâncarea perfectă pentru puiul tău de pisică și oferă-i o hrană doar cu ingredinete sănătoase, la un preț atragator.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Arad
  • 0770470210