Arad

Ce dispozitive să ții la îndemână pentru o vară (aproape) fără factură de curent

Ce dispozitive să ții la îndemână pentru o vară (aproape) fără factură de curent

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
353

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vara și statul în casă nu sunt scenarii care se potrivesc unul cu celălalt foarte mult. Anotimpul cald este în special despre statul în aer liber și deconectarea de la viața de zi cu zi. Din fericire, tehnologia evoluează de la an la an, astfel că există tot mai multe dispozitive care nu mai depind de energie electrică pentru a putea fi folosite, metodele alternative fiind nu doar practice, ci și mai îngăduitoare cu mediul. Una dintre aceste metode de captare a energiei este energia solară, care îți poate garanta mai multe ore petrecute afară în această vară.

TOP 4 feluri în care poți reduce factura de curent Boxa portabilă reîncărcabilă

Muzica se poate opri atunci când îți e lumea mai dragă în timpul unei ieșiri în aer liber și nu este mereu confortabil sau la îndemână să o reîncarci imediat. Din fericire, zilele însorite te asigură că boxa ta va fi funcțională continuu dacă alegi o boxă reîncărcabilă la soare. Acest model de boxă este o alegere perfectă dacă zilele tale de vară depind și de muzica de pe fundalul lor, iar variantele din care poți alege sunt multiple, în funcție de nevoile tale.

Panouri solare

Probabil dispozitivul care va economisi cel mai mult zerourile pe facturi vara aceasta va fi un panou solar fotovoltaic. Acestea funcționează pe tot parcursul unei zile însorite și nu numai, deoarece ai opțiunea de a alege atât panouri care stochează energia acumulată peste zi, pentru a o folosi în absența luminii soarelui, cât și panouri care sunt puse în legătură directă cu orice dispozitiv folosești pe lângă casă. Indiferent ce vei alege, profită de soarele din zilele lungi de vară și comandă online modelul de la Magnetcenter.ro care se potrivește cel mai mult cu planurile tale în lunile călduroase.

Încărcător de telefon

Dacă vrei să îți pregătești o excursie pe mai multe zile, însă nu vrei să duci grija găsirii unei prize pentru a-ți încărca telefonul la un moment dat, lumina soarelui îți poate fi de ajutor și în acest context, deoarece aceasta este stocată sub formă de energie pentru un încărcător portabil, mereu la îndemână și ușor de transportat. Astfel, poți uita de cabluri și îți poți încărca telefonul din mers.

Lămpi solare

Atunci când nu prea le ai cu instalațiile electrice, dar vrei în continuare să te bucuri de serile călduroase de vară, nu trebuie să fii deziluzionat. Lămpile solare sunt un dispozitiv relativ vechi pe piață ca perioadă de apariție, însă sunt, în continuare, la fel de eficiente și te poți baza pe ele pentru o atmosferă plăcută în curte odată cu lăsarea serii.

În final, indiferent de planurile tale pe vară, este îmbucurător să te gândești că există metode prin care poți și să economisești pe factura de curent, dar și să protejezi mediul înconjurător în același timp. Tot ce trebuie să faci este să fii deschis și curios, schimbările minime ți-ar putea face zilele de vară mai distractive și mai confortabile.

Sursă foto: pexels.com