Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Cauze pentru o presiune scăzută a apei

Cauze pentru o presiune scăzută a apei

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1464

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Presiunea defectuoasă este cea mai comună problema legată de instalaţiile sanitare pe care o întâmpinăm în aceste zile. Există mai multe cauze pentru această presiune scăzută a apei în robinete, printre care se află şi blocajele, scurgerile şi viteza cu care este condusă apa în ţevi. Pentru a întâmpina sau a repara aceste probleme, trebuie să ne ocupăm noi înşine de ele sau să chemăm un instalator nonstop Bucureşti care să verifice şi să rezolve de îndată toate daunele care ne pot strica ziua şi opri din îndatoririle noastre rutiere.

Înainte de a repara şi a vedea ce poţi face pentru ca presiunea apei să fie una adecvată, este necesar ca mai întâi să diagnostici şi să evaluezi dacă problema se aplică doar în cazul chiuvetei sau în cadrul întregului sistem sanitar al locuinţei tale. Haideţi să vedem cam care ar fi cauzele pentru aceste defecţiuni.

Instalaţiile sanitare pornite în acelaşi timp

Acesta este cel mai evident caz în care se poate produce o presiune scăzută a apei. Atunci când două instalaţii sanitare conectate la acelaşi sistem sanitar sunt pornite în acelaşi timp, presiunea apei în ambele părţi este mult mai slăbită. Să presupunem că duşul şi robinetul de la bucătărie sunt deschise în acelaşi timp şi ambele sunt conectate la aceeaşi ţeavă de alimentare cu apă. În această situaţie, va exista o scădere a presiunii şi a calităţii în ambele instalaţii sanitare.

Ţevi galvanizate şi depozite de minerale

Această problemă a presiunii scăzute a apei poate rezulta de asemenea şi din cauza ţevilor care sunt încărcate de depozite minerale şi sunt corodate pe interior. Apa durǎ conţine un procentaj mare de minerale dizolvate. Oxigenul din apă reacţionează cu metalul ţevii şi în acest fel se formează suprafeţe dure care împiedică apa să mai ajungă a fi utilizată. Mineralele sunt depozitate pe aceste suprafeţe dure, rezultând un mare blocaj şi în acest fel şi presiunea apei potabile va scădea. În acest caz, trebuie să contactezi un instalator ca să îţi înlocuiască ţevile din sistemul sanitar sau poţi încerca nişte soluţii de curăţare a interiorului ţevilor.

Scurgerile de apă

Orice scurgere a apei, mică sau mai mare, din ţevi, poate duce la o presiune scăzută a apei. Aşadar, trebuie să fie verificate ţevile pentru a observa şi cea mai mică scurgere. Câteodată se poate întâmpla că scurgerea să nu fie vizibilă şi cauza pentru acest lucru poate rămână un mister absolut. În asemenea momente, tocmai pentru a verifica dacă există vreo scurgere pe undeva, ar trebui să închizi toate sursele de apă de prin casă şi să notezi mai apoi apometrele din momentul acela. După două ore, verifică din nou apometrele şi vezi ce cifre arată acestea acum. Dacă măsurile s-au schimbat, atunci înseamnă că există scurgeri pe undeva. Ocupă-te de aceste probleme contactând numaidecât un instalator bun.

Blocaje

Un alt motiv pentru care presiunea apei este scăzută este reprezentat de blocajele din ţevi. Dacă rezervorul de apă general nu este acoperit sau închis aşa cum trebuie, există posibilitatea ca unele lucruri să cadă acolo şi să cauzeze blocaje în ţevile de alimentare cu apă potabilă şi binenţeles că această situaţie va duce din nou la probleme, în cazul cărora ştii deja ce ai de făcut.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro