Arad

Cauți transport auto internațional?

Cauți transport auto internațional?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Vizualizari
252

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Putem ajunge dintr-o țară în alta destul de ușor și rapid cu ajutorul avionului. Dar ce facem cu mașina?

Dacă îți dorești să îți duci mașina într-o țară străină sau să îți aduci mașina în țară poți apela la o firmă care se ocupă cu transport auto internațional. Vei scăpa de grija condusul pe o distanță mare și vei economi foarte mult timp pe care altfel l-ai fi petrecut pe drum, conducând.

Transport auto internațional – avantaje


Transportul auto internațional te ajută să îți duci mașina în altă țară fără prea mult stres, cu un cost cât mai redus, în condiții de maximă siguranță și de înaltă calitate, în cel mai scurt timp posibil. Alege o firmă care se ocupă cu transport auto internațional și asigură-te că îndeplinește toate aspectele menționate mai sus. Avantajele pe care tu le vei avea în urma colaborării cu o astfel de firmă sunt:

1. Ai mașina asigurată
Dacă alegi să colaborezi cu o firmă de transport auto internațional vei avea mașina asigurată. Nu va trebui să îți faci nicio grijă pentru mașina ta deoarece pe lângă faptul că va fi asigurată, de ea se vor ocupa doar profesioniști, atât la urcarea ei pe platformă, cât și în timpul drumului și la descărcat. În plus tu vei avea acces la poziția autoturismului tău în timp real.

2. Economisești bani
Scapi de plata taxelor de pe drum, a combustibilului și a cazărilor. În plus, vei evita și posibile amenzi de pe drum sau incidente. Alegând transport auto internațional vei beneficia de cele mai reduse costuri.

3. Economisești timp
Nu mai petreci ore întregi pe drum conducând sau chiar zile. Vei putea face altceva cu timpul în care ai fi condus, iar mașina va ajunge exact acolo unde își dorești.

4. Reduci gradul de uzură al mașinii
Un drum lung cu mașina înseamnă și piese uzate ale mașinii, plus mai mulți kilometrii în bord. Și este foarte probabil ca după un drum așa de lung să fie nevoie să schimbi ceva piese la mașină dacă acestea s-au uzat prea mult, ceea ce înseamnă o cheltuială în plus și timp pierdut la mecanic.

5. Scapi de condusul la drum lung și tot ce implică acesta
Un drum lung va fi destul de obositor pentru tine și pentru mașina ta. Vei evita să ajungi la destinație extrem de obosit dacă apelezi la transport auto internațional pe platformă. Așa scapi și de posibile experiențe neplăcute, cum ar fi amenzile, accidentele sau șicanările în trafic.


La ce firmă care se ocupă cu transport auto internațional poți apela?


O firmă care se află în top 5 firme de transport din România și este pe piață încă din anul 1994 este Titanic Grup. La aceștia poți apela cu încredere și poți fi sigur că mașina ta va ajunge la destinație în condiții de cea mai înaltă calitate. Titanic Grup are peste 100 de autotransportatoare, fiecare cu o capacitate de încărcare între 1 și 10 autovehicule și sunt produse și echipate de Mercedes, Volvo, Scania, Lohr, Rolfo, Kassbohrer, Groenewold.

Cu aceștia îți poți transporta mașina oriunde în Europa, în condiții sigure, iar datorită vastei experiețe pe care o au în domeniu și întregii echipe de profesioniști vei avea avantaje precum:

 • Livrare rapidă
 • Încărcarea autoturismului cu garda la sol foarte joasă
 • Încărcare prin troliu
 • Transport confidențial
 • Transport prototip ( camion închis), la cerere pentru mai multă siguranță
 • Costuri reduse, fixe și transparente
 • Calitate profesională a transportului
 • Parcare păzită non stop și supravegheată video
 • Informații în timp real privind poziția camioanelor
 • Cost preferențial în funcție de cantitatea transportată
 • Mașină asigurată.

Concluzie


Profită de avantajele pe care ți le oferă transportul auto internațional și nu mai petrece ore în șir conducând. Apelează la Titanic Grup și mașina ta va fi manipulată doar de profesioniști și va ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil. Pentru mai multe informații îi poți contacta la numărul de telefon +40 248 212 261 sau poți completa formularul de contact de la ei de pe site.

Autor

 • 0Partener de afaceri

 • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
 • Arad
 • 0770470210