Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Căutarea soluțiilor pentru o piele rejuvenată

Căutarea soluțiilor pentru o piele rejuvenată

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
720

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Într-o lume în care aspectul estetic joacă un rol din ce în ce mai important în percepția noastră asupra sinelui și a încrederii în propria persoană, mulți oameni sunt în căutarea unor soluții eficiente pentru combaterea semnelor de îmbătrânire. Laxitatea tegumentară, pielea lăsată și ridurile pot afecta nu doar aspectul fizic, dar și starea de bine, starea emotionala.

Aceste semne ale îmbătrânirii sunt cauzate de o serie de factori, inclusiv:

 • Procesul natural de îmbătrânire: pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen și elastină în piele scade. Acestea sunt două proteine esențiale pentru menținerea elasticității și fermității pielii.
 • Factorii de mediu: expunerea la radiațiile ultraviolete (UV), poluarea și fumatul pot accelera procesul de îmbătrânire a pielii.
 • Factori genetici: unii oameni sunt mai predispuși la apariția ridurilor decât alții.

Dr. Liviu Olariu, medic primar dermatolog la Olariu Clinics, este un specialist recunoscut în utilizarea radiofrecvenței fracționate pentru rejuvenarea pielii. Având o vastă experiență și o abordare personalizată, domnul dr. Liviu Olariu ajută pacienții să redobândească un aspect tânăr și sănătos al pielii, diminuând efectele vizibile ale îmbătrânirii. Procedurile estetice pe care domnul dr. le recomandă țin foarte mult si de caracteristicile pielii pacientului, de afectiunile acestuia, de nevoile pacientului, precum și de efectele care se doresc a se obtine. Tratamentele sunt personalizate.

Ce este radiofrecventa fractionata?


Radiofrecventa fractionata este o tehnologie minim invazivă care folosește energia radiofrecvenței pentru a stimula producția de colagen și elastină în piele. Procedura implică aplicarea controlată a energiei radiofrecvenței la nivelul dermului, creând micro-leziuni care declanșează procesul natural de vindecare al pielii. În timpul procedurii, un dispozitiv cu vârfuri foarte fine este folosit pentru a aplica energia radiofrecvenței pe piele. Vârfurile sunt concepute pentru a crea micro-leziuni controlate în derm, fără a deteriora stratul exterior al pielii, epidermul. Aceste micro-leziuni declanșează un proces natural de vindecare în piele. În timpul procesului de vindecare, organismul produce noi fibre de colagen și elastină, care ajută la întărirea și întinerirea pielii.

Beneficiile radiofreventei fractionate


Radiofrecventa fractionata oferă o serie de beneficii pentru piele, inclusiv:

 • Reducerea ridurilor și liniilor fine
 • Îmbunătățirea tonusului și texturii pielii
 • Reducerea porilor dilatați
 • Mărirea elasticității pielii
 • Uniformizarea culorii pielii


Cat timp dureaza o procedura si cand se vad rezultatele?Procedura este relativ rapidă, durând între 30 și 60 de minute, în funcție de zona tratată. Este, de asemenea, minim invazivă, ceea ce înseamnă că nu necesită anestezie generală sau internare. Rezultatele procedurii de radiofrecvență fracționată încep să se vadă în aproximativ 4-6 săptămâni după procedură. Rezultatele finale sunt vizibile în aproximativ 3 luni.

Alte proceduri non-invazive folosite pentru rejuvenarea pielii


În afară de radiofrecvența fracționată, există o serie de alte proceduri non-invazive care pot ajuta la rejuvenarea pielii. Aceste proceduri sunt mai puțin invazive decât intervențiile chirurgicale, dar pot oferi rezultate vizibile.

Terapia cu laser


Terapia cu laser este o procedură care folosește fascicule de lumină pentru a trata o varietate de afecțiuni ale pielii, inclusiv ridurile, petele pigmentare și vergeturile. Există o varietate de tipuri de laser care pot fi utilizate pentru rejuvenarea pielii, fiecare cu propriile sale avantaje și dezavantaje.

Terapia cu microneedling


Terapia cu microneedling este o procedură care implică utilizarea acelor mici pentru a crea micro-leziuni controlate în piele. Aceste micro-leziuni declanșează procesul natural de vindecare al pielii, care ajută la stimularea producției de colagen și elastină.

Injectarea de fillere


Injectarea de fillere este o procedură care implică injectarea de substanțe cum ar fi acidul hialuronic sau colagenul în piele pentru a umple ridurile și liniile fine.

Injectarea de toxină botulinică


Injectarea de toxină botulinică este o procedură care implică injectarea de toxină botulinică în mușchii faciali pentru a relaxa mușchii și a reduce apariția ridurilor.

Alegerea procedurii potrivite pentru rejuvenarea pielii depinde asa cum am scris si mai sus si de tipul și severitatea semnelor de îmbătrânire, de vârsta și starea generală de sănătate a pacientului, cat si de preferințele pacientului. In urma consultatiei initiale realizate in clinica Olariu Clinics, dl dr. Olariu va recomanda procedura/procedurile potrivite, va detalia aceste proceduri daca se va dori si va mentiona ce efecte se pot obtine si dupa cat timp. De asemenea fiecare pacient va primi informatii si sfaturi pot procedura pentru ca rezultatele obtinute sa fie cele dorite.

Pentru programari si consultatii: olariuclinics.ro, Dr. Liviu Olariu: tel: 0742 286 458.

Autor

 • 0Partener de afaceri

 • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
 • Arad
 • 0770470210

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro