Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Cautam colaboratori

Te cautam! ...

Detalii loc de munca

Telefon
0727796485
Social links
Categorie
Locuri de munca
Modificat
acum 7 ani si 10 luni
Vizualizari
1470

Voteaza & Distribuie

Prezentare loc de munca

Te salut!

Esti o fire deschisa si optimista careia ii place sa socializeze? Esti activa atat in mediul online cat si offline? Iti place ca ceea ce faci sa reprezinte pentru tine un stil de viata? Iti doresti dezvoltare personala si profesionala? Iti plac vanzarile si vrei sa inveti secretele acestora?

Daca ai raspuns afirmativ la cel putin 3 intrebari, atunci este timpul sa ne cunoastem. Sunt Oana Rosu, consultant in produse cosmetice realizate din activii vegetali ai plantelor. Imi maresc echipa si ma gandeam ca poate si tu esti in cautarea unui job, fie el part-time sau full-time.

Beneficiezi astfel de avantajele cosmeticii vegetale, de reducerile specifice membrilor de club si te bucuri de surprizele primite.

Daca iti doresti mai mult de atat, atunci poti sa actionezi si sa fii si tu un ambasador al valorilor noastre. Invata sa iti dezvolti propria echipa de membri si beneficiile tale pe termen lung vor creste considerabil.
Implica-te in evenimentele companiei si surprizele nu vor intarzia sa apara.

Haide sa actionam impreuna pentru a deveni oameni mai frumosi!

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/