Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

Caută un psiholog din Bucuresti pentru liniștea ta, Daniel Ivan

Caută un psiholog din Bucuresti pentru liniștea ta, Daniel Ivan

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
856

Voteaza & Distribuie

Prezentare

De mai multe ori în viață decât ne-am dori apar momente de criză. Fie că sunt cauzate de pierderea unei persoane dragi, fie că e vorba de un divorț sau urmează o mutare în alt oraș, toate aceste lucru ne afectează pe toți, într-o mai mică sau mai mare măsură.

O persoană extrovertită se va desfășura în cu totul alt fel decât una introvertită. Poate că va vorbi cu prietenii sau se va îndrepta spre un loc unde își va putea descărca energia. În schimb persoanele care sunt introvertite vor avea tendința spre tăcere sau izolare, negând că trec printr-o problemă. În ambele cazuri, dacă situația devine mai complicată, se poate sugera mersul la un psiholog Bucuresti.

Când și de ce se poate apela la un psiholog

Mersul la psiholog nu mai este considerat demult un tabu sau ceva rușinos, dimpotrivă. Cu cât faci mai repede pasul spre el, cu atât mai repede te vei reechilibra, în așa fel încât să îți vezi în continuare de viață. Sigur, o importanță mare o are și alegerea unui psihoterapeut bun, în care să poți căpăta treptat încredere și să te poți deschide în cadrul ședințelor de terapie.

Un asemenea psiholog, cu experiență și dedicat total meseriei pe care o face este și Daniel Ivan, cu pagina oficială danielivan.ro. În cadrul cabinetului veți avea ocazia să descoperiți o atmosferă profesională, dar totodată primitoare și caldă. Aveti ocazia sa vorbiți liber despre toate problemele care vă supără. Aici este locul unde veți fi ascultați și acceptați exact așa cum sunteți. Psihologul nu vă judecă ci, împreună cu dumneavoastră, încearcă prin diverse terapii să restabilească armonia în acel domeniu de viață care este afectat.

Principalele metode de terapie utilizate în cabinet

În cabinet se aplică câteva metode de terapii principale. Acestea sunt psihoterapia cognitiv-comportamentală, terapia centrată pe scheme cognitive sau terapia prin folosirea hipnozei. Prima dintre ele se folosește de obicei la începutul tratamentului. Este o terapie de scurtă durata, potrivită pentru probleme specifice și situații de criză.

Dacă vrei sa faci schimbări mai profunde în structura personalității, poți continua cu faza a doua a psihoterapiei în care se abordează tiparele rigide și disfuncționale care au blocat evoluția de-a lungul timpului. În această etapă se folosește terapia centrată pe scheme cognitive, scheme care de cele mai multe ori au fost moștenite de la părinți sau educatori. Tiparele fiind sparte, se poate reconstrui pe alte baze, mai sănătoase.

Mai multe informații și detalii pe pagina oficială.

Contact: contact@danielivan.ro

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/