Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cateva reguli simple la masaj

Cateva reguli simple la masaj

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
983

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În această lume agitata, nimic nu se compara cu un masaj la gât și la umăr. Un simplu masaj al umărului sau la spate poate fi incredibil de relaxant.

Oferirea unui masaj terapeutic eficient la nivel profesional presupune instruire și ani buni de practică.
Inaintea oricarui masaj are loc o discutie intre maseur si pacient. Acesta este intrebat de starea de sanatate. In urmatoarea faza se trece la inspectia vizuala a pielii pentru a observa starea de sanatate a pielii sau eventuale rani, zone varicoase, eczeme etc.

Masajul nu trebuie sa fie dureros contrar unor credinte impamantenite ca un masaj bun se face cu toata forta si puterea, astfel incat maseurul sa fie “intepenit de oboseala” iar pacientul sa se simta ca dupa o ora de mers la sala de forte cu febra musculara.

Ideea de baza este ca intotdeauna pacientul dar si maseurul trebuie sa se simta bine in timpul sedintei de masaj. Durerea va creea o stare de neplacere si este de evitat sa apara in timpul masajului. Ca si terapeut se verifica ocazional pentru a a afla daca presiunea este confortabila, prin intrebari scurte de genul: ”Cum va simtiti?”, “Va simtiti bine la acest gen de apasare?’’.

Nu se maseaza nimic ce se simte os. “Oasele nu se relaxeaza”. De asemenea ele tind sa fie foarte sensibile la durere. Deci, tot ce se maseaza ar trebui sa se simta relative moale la mana. Ca si masseur dacă ați încercat să dați cuiva un masaj în trecut, poate că ați descoperit că în momentul în care s-au simțit relaxați, mâinile și brațele vau durut.

Urmați aceste principii simple și veți putea să faceți un masaj relaxant, fără să vă simțiți ca și cum v-ați distrus corpul:
- Păstrați-vă umerii relaxați
- Țineți spatele drept și evitați îndoirea excesivă
- Relaxați-vă mâinile între fiecare mișcare
- Utilizați un ritm lent și echilibrat
- Utilizați degetele cât mai puțin posibil.

Doriti un masaj relaxant dupa o zi plina? Apelati cu incredere pentru o programare la numarul de telefon: 0724474501.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/