Arad

Câte cartonașe se dau într-un meci și cum să pariezi?

Câte cartonașe se dau într-un meci și cum să pariezi?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
520

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Există o mulțime de metode pe care jucătorii le folosesc pentru a paria pe un eveniment, de la pariurile de tip solist, până la cele complexe ce implică numărul de cornere sau cartonașe. Desigur, există multe avantaje și dezavantaje asociate cu oricare dintre diferitele modalități de pariere și vom încerca în acest articol să acoperim cât mai multe dintre ele.

Tipuri de pariuri cu cartonașe la casele de pariuri

Deși tipurile de pariuri variază de la o agenție la alta, sunt mai multe pe care le regăsim peste tot. Cele mai populare tipuri de pariuri cu cartonașe sunt:

  • total cartonașe într-un meci (sub X, peste X, sau număr exact)
  • total cartonașe pentru o singură echipă într-un meci (sub X, peste X, sau număr exact)
  • ce jucător va primi un cartonaș
  • dacă va fi un cartonaș roșu într-un meci
  • handicap la cartonașe
  • ce echipă va avea mai multe cartonașe, și așa mai departe.

Exemplu de pariu cu cartonașe

Dintre toate aceste pariuri pe cartonase, cel mai folosit este, de departe, cel în care se pariază numărul total de cartonașe într-un meci. Dacă pariul este făcut pe o platformă online, atunci regulile sunt puțin diferite față de agențiile stradale.

Să luăm următorul exemplu: pariați că vor fi peste 8,5 cartonașe într-un meci. Pentru a câștiga pariul, nu este nevoie în mod obligatoriu de 9 cartonașe, din cauză că cele roșii cântăresc cât 2. Iar dacă un jucător primește 2 cartonașe galbene într-un meci, fiind eliminat ulterior, ele cântăresc cât 3.

Așadar, cu doar 7 cartonașe galbene și unul roșu (luat în mod direct) veți câștiga pariul. Sau dacă vor fi 8 cartonașe galbene, din care același jucător va primi 2 în același meci.

Câte cartonașe se dau într-un meci Există meciuri unde nu se dă nici un cartonaș, în timp ce recordul mondial într-o competiție FIFA este de nu mai puțin de 16 cartonașe într-un singur meci! Dar există meciuri care nu fac parte din FIFA ce au ajuns la un număr fabulos.

Într-un meci de tineret din Paraguay între Teniente Farina și Libertad au fost acordate în total 36 de cartonașe, iar doi jucători au fost eliminați din cauză că au provocat o bătaie generală.

Tot în Paraguay, în 1993, meciul dintre marile rivale Sportivo Ameliano și General Caballero a produs nu mai puțin de 20 de cartonașe galbene și două roșii, acesta fiind amânat spre finalul lui. Mai multe poți citi în acest top.