Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cât de des trebuie schimbat uleiul dintr-un compresor de aer?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
658

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Folosirea unui compresor de aer simplifică destul de mult lucrurile atunci când vorbim despre lucrări de orice ordin de mărime, în construcții, amenajări interioare și exterioare și lucrări gospodărești. Pentru că este o sculă pneumatică atât de eficientă, este important să avem grijă de aceasta, iar unul dintre modurile prin care putem arăta această grijă este prin schimbarea uleiului. Află ce presupune acest lucru și cât de benefic poate fi acest aspect pentru buna funcționare a compresorului tău.

Ce trebuie să știi înainte de schimbarea uleiului din compresor?


Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când vine vorba despre scule de acest tip este să citești instrucțiunile de utilizare. Din acestea vei afla tot ce trebuie să știi despre motor, ulei și filtru de ulei pentru compresor, despre manometru și despre orice alt tip de piesă care stă la baza funcționării corecte a produsului. De asemenea, ar trebui să discuți cu specialiștii din magazinul din care cumperi, pentru a fi sigur că produsul pe care îl achiziționezi este potrivit pentru nevoile tale, sau să consulți fișa tehnică a acestuia. Dincolo de toate aspectele tehnice, uleiul de motor este unul dintre aspectele la care ar trebui să fii foarte atent. Fără a alege un ulei potrivit de motor riști ca produsul cumpărat să se deterioreze în timp, mai devreme decât te-ai aștepta.

Cât de des trebui schimbat uleiul de motor?


Specialiștii ne recomandă ca verificarea nivelului uleiului de motor să fie realizată săptămânal, cu ajutorul jojei, exact ca și în cazul mașinilor. Joja va arăta care este nivelul uleiului, iar dacă acesta se află sub nivelul minim, va trebui să realizezi completarea acestuia. Uleiul pe care îl înlocuiești va trebui păstrat în recipiente speciale, fără a fi aruncat în locuri nepermise. Este important să ai în vedere și siguranța mediului, mai ales că vorbim despre uleiuri arse, adică hidrocarburi care pot deteriora mediul înconjurător. Dacă nu este completat în mod corect nivelul de ulei, acest lucru poate conduce la defectarea pieselor, ca urmare a frecării. Desigur, acest lucru conduce la pierderea garanției, deoarece pentru a repara o astfel de afecțiune este nevoie de intervenții invazive la nivelul motorului.

Aspecte la care trebuie să fii atent atunci când schimbi uleiul unui compresor


Primul aspect este, cu siguranță, nevoia de a completa nivelul de ulei, atunci când situația o cere. Acest lucru te va ajuta să te bucuri de o funcționare corectă a produsului, fără a-l expune la un rodaj excesiv. De asemenea, de-a lungul timpului poate fi nevoie să schimbi uleiul de rodaj, iar acest lucru presupune și alegerea unui produs potrivit modelului de care dispui. Este nevoie să alegi un ulei compatibil, pentru a permite motorului să funcționeze în mod corect.

Nu în ultimul rând, nu uita că nu trebuie să amesteci mai multe tipuri de ulei. Alege uleiul potrivit pentru compresorul tău și nu face compromisuri la acest nivel, pentru a nu defecta piesele și componentele. Schimbarea uleiului este o operațiune pe care trebuie să o ai în vedere dacă vrei un compresor care funcționeze în mod corect. Alege să te documentezi cu privire la tipul de ulei necesar și să apelezi doar la specialiști care te pot ajuta să prelungești durata de viață a produsului tău.

Compresorul este una dintre sculele cu ajutorul căreia se realizează facil procesele de lucru, începând de la lucrări gospodărești și până la lucrări ample de șantier, unde motorul trebuie să fie capabil să facă față în orice moment.

Sursa foto: pixabay.com/ro/photos/compresor-pompa-anvelopei-presiune-840706

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro