Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Cât costă un server nou şi cât costă unul refurbished?

Cât costă un server nou şi cât costă unul refurbished?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 12 luni si 3 saptamani
Vizualizari
503

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pe piaţa de servere moderne pentru diverse afaceri şi domenii există două tipuri de produse: cele noi şi cele refurbished. Serverele noi sunt cele care ies de pe uşă fabricilor producătorilor, sunt ambalate şi sunt livrate imediat celor care au nevoie de ele şi sunt dispuşi să plătească un preţ întreg, aşa cum a fost el fixat de comerciant.

De ce să alegi un server nou?


Un server nou va funcţiona fără probleme încă de la început, va avea configuraţii multiple, nu va avea erori şi va avea cele mai moderne piese şi componente hardware, va putea fi adaptat uşor la orice fel de structuri IT în care va activa. De cealaltă parte, serverele refurbished sunt acele servere care au fost returnate sau au fost pe post de demo la prezentări şi care au fost recondiţionate, reparate, curăţate, testate cu atenţie, retestate înainte de ambalare în aşa fel încât să funcţioneze exact ca un server nou.

Preţurile sunt mai mici, te poţi baza pe ele, au configuraţii multiple şi ele şi putere de procesare exact ca un server nou. Diferenţa mare între cele două nu o vedem la configuraţii sau la hardware, care poate fi asemănător şi ele chiar dacă discutăm despre servere din generaţii diferite. Diferenţa e dată adesea de preţ şi de modul în care ne raportăm la el.

Cum știi că serverul este unul refurbished?


Ştii că ai în faţă un server refurbished când te uiţi la preţ. Preţul e cel care îţi spune că nu ai un server nou şi ai un produs din categoria refurbished. Cât costă un server nou şi cât costă unul refurbished? Diferenţele sunt foarte mari dacă ne uităm la reducerile aplicate când discutăm despre categoria refurbished.

Ele ajung şi la 60-70%, aşa că preţurile sunt semnificativ mai mici. În medie, un workstation refurbished va costa de la 2.000-3.000 ron şi va ajunge şi la 20.000 de ron, în funcţie de configuraţii şi de brandul care îl comercializează, de magazinul de unde îl vei cumpăra. Un server Dell R620, cu performanțe medii spre foarte bune, îl vei găsi de la 2-3.000 RON până la 12.000 RON. Comparând cu un workstation nou vedem diferenţe şi de 50% faţă de produsele cu preţuri nemodificate.

Workstationurile noi au preţuri cuprinse între 3.000-4.000 ron şi ajung şi depăşesc lejere 60.000-70.000 ron. Preţuri mai bune, asemănătoare cu preţurile de la produsele refurbished ai putea găsi doar cu ocazii speciale, vezi Black Friday sau lichidări de stoc. Pentru că diferențele de preț dintre un workstation nou și un workstation refurbished sunt foarte mari în favoarea celor refurbished, un număr mare de clienți aleg această variantă.

Merită să investeşti într-un workstation refurbished de top cu o configuraţie excelentă dacă nu vrei să cheltuieşti foarte mult şi vrei şi echipamente IT potrivite pentru afacerea ta, puternice şi pe care să te bazezi oricând.

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro