Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Cat costa sa prelungesti un domeniu web?

Cat costa sa prelungesti un domeniu web?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
957

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ai auzit zvonuri ca domeniile web au trecut de la 1 iunie 2018 din regimul „pe viata” in regimul de plata anuala? Vrei sa stii cam cat te costa sa prelungesti un domeniu web pe o perioada mai mare... sa spunem de 10 ani? Sau daca este mai avantajoasa plata din an in an?

Daca pana acum erai obisnuit ca, atunci cand achizitionai domenii.ro, sa platesti o singura data o suma fixa per domeniu si sa-l detii „pe viata”, de la 1 martie 2018 s-a modificat legislatia cu privire la domeniile .ro si s-a facut trecerea catre o taxa anuala de mentenanta pentru dreptul de a utiliza un domeniu. Primele domenii au inceput sa expire de la 1 iunie 2018.

Trebuie sa tii cont si sa actionezi imediat daca ai un set de domenii web inregistrate inainte de 1 martie 2018, deoarece acestea incep sa expire pe principiul valabilitatii pe 5 ani. Adica, mai simplu spus, daca ai inregistrat un domeniu la 1 iunie 2017, acesta este valabil pana la 30 mai 2022. Daca nu iti mai amintesti cand l-ai inregistrat, cauta aceasta informatie, pentru a nu ajunge, peste noapte, cu website-ul blocat din cauza faptului ca domeniul a expirat.

Asadar, daca pana acum plateai aproximativ 40 EURO + TVA pentru un domeniu ”pe viata”, de la aceasta data - 1 martie 2018 - vei plati aproximativ 12 EURO + TVA pe an pentru un domeniu web .ro.
Partea buna este ca in functie de compania la care doresti sa prelungesti domeniul web, preturile (anuale) pot varia.

De exemplu, pe domaz.ro pretul pe an al unui domeniu .ro variaza intre 8.79 EURO (daca alegi sa il inregistrezi pe o perioada de 10 ani) si 11.49 EURO (daca alegi sa il inregistrezi doar pentru 1 an).
Tot ce trebuie sa faci este sa completezi datele in formularul de comanda (procesul dureaza cateva minute) si sa urmezi instructiunile din e-mailul primit.
Daca ai de gand sa folosesti domeniul pe termen lung, este recomandat sa il inregistrezi sau prelungesti pe o perioada cat mai lunga de timp, chiar pe 10 ani, pentru a scapa de stressul reinnoirii anuale.

Daca alegi sa prelungesti domeniul pe domaz.ro e bine sa stii urmatoarele aspecte:
1. Preturile pentru inregistrare domenii sau prelungire domenii sunt exprimate in EURO si nu contin TVA.
2. Vei primi o factura proforma automat pe e-mail - plata domeniilor se face in lei (RON).
3. Suma de plata poate fi achitata in termen de max. 2 zile lucratoare prin card online / OP / transfer bancar / depunere numerar in contul bancar.
4. Gasesti pe site un ghid pe pasi despre tot ce trebuie sa faci pentru prelungirea domeniului.

Alege sa prelungesti domeniul web pe o perioada de 10 ani, profita astfel de tariful redus si scapa de griji.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/