Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Casa Retro

Casa Retro

Detalii decoratiune

Adresa
Arad, Calea Aurel Vlaicu
Telefon
0739890897
Social links
Categorie
Firme decoratiuni
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2268

Voteaza & Distribuie

Prezentare decoratiune

Casa Retro Arad

Bun venit in Casa-Retro! Eleganta, rafinament si bun gust, pentru spatii atemporale: pasionatii stilului clasic, amatorii epocii victorine, cunoscatorii culturii Art Deco si fanii designului provensal pot regasi pe rafturile magazinelor si galeriilor noastre virtuale cele mai bune solutii pentru decorarea locuintei, biroului sau restaurantului pe care il impart, in momente de relax sau de bucurie, cu cei dragi.

Impreuna putem construi Casa Retro pe care v-o doriti: aici este locul in care mobilierul vintage, antichizat, da primul ton al unei amenajari interioare de succes. Mobilier vintage, decoratiuni vintage, obiecte decorative retro: iata cele trei elemente care dau farmec amintirilor. Alegeti sa nu locuiti in trecut sau in prezent: prindeti patina timpului prin obiectele potrivite, alegand Casa Retro!

Orar decoratiune

Luni - Vineri: 8:00 - 22:30
Sambata: 9:00 - 14:00

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro