Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Cărți online, muzică, filme și cadouri!

Cărți online, muzică, filme și cadouri!

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Edcora
Vizualizari
515

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

LibrariaUniversitaria.ro este un magazin online de unde puteți cumpăra într-un mod foarte simplu cărți, muzică, filme, cadouri și.....foarte multe sortimente de ceaiuri aromate, de foarte bună calitate! Dacă o să analizați oferta acestei librării online o să descoperiți cu mare plăcere o mare varietate de produse, începând cu cele mai bune cărți. Rețineți faptul că toate produsele au prețuri foarte bune! Persoanele care sunt pasionate de beletristică se pot bucura din plin acum. Aici există 6446 de titluri de cărți interesante. Așadar, aveți nevoie de timp și de foarte multă răbdare pentru a găsi cele mai interesante oferte.

Cărți de beletristică


Un roman rus este o carte care impresionează ușor. John Updike a făcut următoarea mențiune în The New Yorker: “Subtil, șocant, implacabil....Magnific!”. Emmanuel Crarrere, autorul acestei cărți este un scriitor foarte cunoscut al literaturii franceze. Este în primul rând un roman autobiografic care a apărut în anul 2007. Cartea a fost publicată de Editura Trei în anul 2008 și are 303 pagini. Prețul este în acest moment de doar 10 lei! Tot la această editură au mai apărut alte două romane la fel de interesante, care aparțin aceluiași autor: Adversarul și Ora de schi.

Nașteri mistice


Este vorba despre un roman frumos al lui Mircea Eliade publicat de către Editura Humanitas în anul 2013. Are 264 de pagini și costă doar 32 de lei. Admiratorii autorului o pot comanda chiar acum. Madame Bovary este din nou în centrul atenției. Celebrul roman al lui Gustave Flaubert apărut la Editura Art în anul 2015 este disponibil acum în această librarie online, LibrariaUniversitaria.ro, la prețul de doar 24.41 de lei. Romanul are 450 de pagini!

Cărți de sociologie


10 lecții pentru o lume postpandemică este o carte de foarte mare actualitate scrisă de jurnalistul american Fareed Zakaria. Poate fi comandată chiar acum! Există persoane care consideră în acest moment că această carte “va rămâne una dintre analizele de căpătâi ale vieții la începutul secolului XXI ”. Cartea a apărut la Editura Polirom în acest an, are 250 de pagini și costă doar 34.95 de lei.

Geneza. Esența profundă a societății a fost publicată de Editura Humanitas anul acesta. Romanul scris de către Edward O. Wilson este o carte foarte interesantă care, în mod cert, a devenit deja foarte cunoscută de către cei interesați de domeniul sociologiei.

Autorul acestei cărți a fost laureat al Premiului Pulitzer!


Richard Wrangham, autorul volumului The Goodness Paradox se întreabă următorul lucru: “Geneza este un răspuns de o uimitoare limpezime la întrebarea care a rămas neelucidată în miezul biologiei încă de la Darwin: cum poate selecția naturală să producă indivizi atât de altruiști încât, în loc de a se dezvolta singuri, îi ajută pe alții să o facă?
Așadar, pentru zilele anoste de pe perioada pandemiei, aici găsiți oferte variate de cărți interesante pentru toate gusturile. La comanda dumneavoastră mai puteți adăuga un cadou pentru o persoană dragă, un ceai de foarte bună calitate, aromat intens, un film vechi și clasic și poate și puțină muzică românească din vremuri de demult.

Prețurile produselor vândute de LibrariaUniversitaria.ro sunt foarte bune!