Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Care sunt beneficiile pentru urmarire flota prin GPS

Care sunt beneficiile pentru urmarire flota prin GPS

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
407

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Nu este usor sa conduci o afacere, mai ales cand esti responsabil pentru urmarirea unui parc de vehicule. Fara cunoasterea locatiei fiecarui vehicul, este dificil sa alegi o ruta optima si sa cresti productivitarea flotei. Urmarirea GPS permite profesionistilor din managementul flotei sa foloseasca cat mai bine activele, contribuind la reducerea costurilor si la imbunatatirea productivitatii. Avand mai multa constientizare si control asupra flotei tale, poti creste performanta generala a flotei, poti economisi bani la o varietate de costuri si imbunatatesti profitul.

In acest articol vei afla beneficiile unui sistem de localizare GPS flota.

Cresterea productivitatii soferului

Este esential pentru profesionistii in managementul flotei sa stie daca soferii lor sunt cat se poate de productivi. Pentru multi, care nu folosesc acest sistem este un joc la voia intamplarii pentru determinarea imbunatatirii productivitatii, iar cu toate acestea, urmarirea flotei prin GPS elimina necesitatea de a specula. In esenta, soferii tai ar putea sa-si faca deja treaba admirabil, dar nu poti sti 100% sigur fara urmarirea flotei prin GPS. Daca angajatii tai stiu ca sunt monitorizati indeaproape, performanta lor se va imbunatati pentru a indeplini sau pentru a depasi standardele.

Mentinerea unor inregistrari precise despre comportamentul soferului si activitatea vehiculului il tine responsabil pe sofer in timpul zilei de lucru. Vei avea capacitatea de a identifica locatia exacta a soferului, ceea ce ajuta sa analizezi daca soferul ia cele mai rapide rute sau daca face pauze neautorizate. In plus, companiile care gestioneaza o flota mare trebuie de obicei sa plateasca sume mari companiilor de asigurari pentru acoperirea vehiculelor lor. Atunci cand o companie instaleaza dispozitive GPS de urmarire a flotei, companiile de asigurari sunt mai dispuse sa negocieze costurile. Echipand toate vehiculele cu dispozitive de urmarire, poti reduce costurile de asigurare pe care le platesti anual.

Imbunatatirea sigurantei soferului

Ia in considerare acest lucru: chiar daca soferii tai trebuie sa faca o livrare urgenta pentru a finaliza o lucrare la timp, conducerea peste limita de viteza va creste inevitabil sansele de a avea un accident. In cazul unui accident, soferul companiei tale ar putea fi ranit si va lipsi de la locul de munca pentru o perioada prelungita de timp, iar in plus, va trebui sa faci fata repercusiunilor unui vehicul avariat.

Cu toate acestea, urmarirea flotei prin GPS ofera posibilitatea de a monitoriza obiceiurile de conducere si de a configura notificari de alerta pentru depasirea vitezei sau conducerea agresiva. De asemenea, este posibil sa se stabileasca o comunicare bidirectionala si asistenta directa intre soferi si dispeceri. Desigur, securitatea si siguranta se vor imbunatati. In cele din urma, acest lucru va imbunatati stilul de condus si comportamentul soferilor cu ceilalti participanti in trafic, tinand cont ca incidentele care implica persoane nevinovate aduc consecinte daunatoare afacerii tale.

Reducerea cazurilor de furt


Furtul este o problema mereu prezenta pentru vehiculele flotei, desi o mare parte din aceasta va depinde de tipul de vehicule din flota ta si de natura afacerii. Dupa cum probabil stii, vehiculele moderne au o multime de caracteristici de securitate, dar acestea nu sunt suficiente uneori. Din fericire, urmarirea flotei prin GPS poate localiza orice vehicul furat oriunde s-ar afla. Acest lucru iti permite sa transmiti informatii politiei, care va continua apoi sa cerceteze problema. Aceasta este o caracteristica deosebit de valoroasa pentru operatorii de flote cu vehicule sau echipamente scumpe.

Planificarea rutei si optimizarea eficientei

Multe dispozitive GPS moderne de urmarire a flotei ofera posibilitatea de a configura traseul cel mai potrivit prin rute eficiente. Administratorul poate seta o gama locala pentru conducere si, daca un vehicul circula in afara acestei zone, un mesaj de alerta va fi livrat pe numarul inregistrat. De asemenea, sistemele de urmarire a flotei pot crea alerte bazate pe kilometraj, utilizarea motorului sau timp, ajutand la dezvoltarea unui program avansat de intretinere a vehiculului. Vehiculele care sunt bine intretinute vor dezvolta rareori probleme mecanice.

Solutii integrate FlimoGPS - Urmarirea flotei GPS

FlimoGPS ofera clientilor solutii optime si instrumentele necesare pentru a economisi bani, atat prin monitorizarea vitezei soferilor sau timpilor de mers in gol, cat si prin contabilizarea echipamentelor si a activelor.