Arad

Care sunt avantajele unui pachet de gazduire Wordpress?

Care sunt avantajele unui pachet de gazduire Wordpress?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 ani si 3 zile
Vizualizari
454

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Un pachet de gazduire WordPress reprezinta un serviciu conceput special pentru website-urile care utilizeaza aceasta platforma. Desi costa mai mult decat un plan de hosting neoptimizat, pe termen lung poate reprezenta o investitie mai buna. Una dintre cele mai cunoscute companii de hosting din Romania este THC.ro – iata cateva dintre avantajele pe care le ofera!

1. Serverul este mai rapid
Un pachet de gazduire WordPress va permite site-ului tau sa atinga potentialul maxim. Motivul consta in faptul ca fiecare aspect al serverului a fost modificat pentru a raspunde mai bine la solicitarile acestui CMS. Spre exemplu, tehnologia folosita va fi LiteSpeed. Aceasta ofera aceleasi beneficii precum Apache, insa vine la pachet si cu alte functii suplimentare. Deoarece incarcarea continutului static se va efectua prin livrarea catre server a aceluiasi fisier, aceasta va fi de pana la 6 ori mai rapida si procesarea scripturilor PHP se va imbunatati cu pana la 55%. In cazul in care iti doresti o viteza de incarcare si mai buna, ai posibilitatea de a instala pluginul LiteSpeedCache. Acesta va optimiza imaginile si va reduce timpul de incarcare de pe fiecare pagina!

2. Securitatea este sporita
Echipa care administreaza gazduirea se va asigura intotdeauna ca software-ul WordPress utilizat este la zi si ca acesta functioneaza corect. De asemenea, beneficiezi de backup automat si nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu stergerea informatiilor sau pierderea acestora. Website-ul tau va fi monitorizat 24/7, existand un firewall care va bloca orice tentativa de atac cibernetic.

In orice pachet este inclusa si protectia DDoS! Aceasta va opri volumele mari de trafic false, ce sunt directionate in scopul blocarii serverului de gazduire WordPress. Vor exista limite pentru solicitari si latimea de banda, precum si pentru accesarea de pe anumite adrese IP. Astfel, persoanele rau intentionate nu vor mai putea cauza probleme la fel de usor. Ai posibilitatea de a instala si un certificat SSL gratuit! Acest document electronic este necesar pentru a securiza schimbul de informatii importante, cum ar fi parolele sau datele de la carduri.

3. Iti poti administra contul intr-un mod simplu
Imediat ce ai achitat planul de gazduire Wordpress, vei primi un email cu datele de autentificare. Nu trebuie decat sa le introduci in cPanel si vei fi redirectionat catre pagina principala. Pentru a instala WordPress, urmeaza pasii din aplicatie. Dupa ce treci de aceasta etapa, contul tau va putea fi administrat atat de pe desktop, cat si de pe mobil. Daca ai nelamuriri, echipa de suport iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Ai un domeniu care este gazduit la alta companie? In acest caz, beneficiezi de ajutor si pentru migrarea acestuia. Serviciul este gratuit si il poti solicita oricand. Iar daca vei avea nevoie de un upgrade pentru planul ales, trebuie sa stii ca resursele sunt scalabile, iar procesul va fi rapid si fara downtime.

De ce sa achizitionezi un pachet de gazduire WordPress?
Wordpress a ajuns una dintre cele mai utilizate platforme la nivel mondial, deoarece prezinta multe optiuni de personalizare si este usor de utilizat. Totusi, orice CMS are cerinte specific si un server obisnuit nu va face intotdeauna fata la acestea. Achizitioneaza un pachet de gazduire WordPress si vei avea parte de o performanta imbunatatita!