Arad

Care este secretul unui sistem economic de incalzire? Specialistii AMASS iti raspund la intrebare!

Care este secretul unui sistem economic de incalzire? Specialistii AMASS iti raspund la intrebare!

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
677

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Incalzirea electrica in pardoseala s-a dovedit extrem de eficienta, astfel ca tot mai multe persoane aleg aceasta varianta cand vine vorba de confortul termic dintr-o locuinta dar nu numai. AMASS, companie dedicata pe solutii de incalzire mai ieftine decat gazul, va intampina cu cele mai moderne si eficiente solutii de incalzire electrica, produsele fiind realizate in Danemarca si Germania.

Astfel, va puteti alatura celorlalti clienti multumiti de sistemele AMASS, clienti care obtin datorita consultarii si produselor AMASS consumuri medii luna iarna de 500-600 ron (septembrie-martie), pentru incalzirea unei case de 150 mp izolata termic. Consultanta AMASS incepe de la primul pas si continua chiar si dupa ce echipa AMASS a instalat sistemul.

Mai intai de toate ar trebui sa aflati mai multe despre aceste inovatii care va pot scuti de facturile ce va lasa fara bani in buzunar.

In primul rand, haideti sa vedem de ce sistemele de incalzire AMASS sunt mai economice spre desoebire de centralele traditionale pe gaz, desi sunt electrice. Indiferent ca veti opta pentru incalzirea electrica in pardoseala sau pentru radiatoarele electrice cu roca vulcanica, rezultatul va fi acelasi: confort termic sporit, consum mai mic. Secretul consta in faptul ca ambele sisteme respecta principiile pentru ca un sistem de incalzire sa fie economic: inertie termica mare, automatizare cu functii speciale de reducere consum, eficienta si folosirea unei resurse inepuizabile si regenerabile precum energia electrica.

Ce inseamna inertia termica? Ati intalnit-o la radiatoarele de fonta (mai economice decat radiatoarele noi de otel) si la sobe. Ei bine, aceste sisteme folosesc o tehnologie care permite acumularea caldurii in intreaga pardoseala a camerei si eliberarea acesteia gradual, ceea ce duce la costuri de consum cu 30 % mai mici in cazul incalzirii in pardoseala si un consum cu 40% mai mic in ceea ce priveste radiatoarele electrice cu roca vulcanica, fata de solutiile pe gaz. In plus, roca vulcanica este roca cu cea mai mare inertie termica (ati intalnit-o la saune), ceea ce inseamna ca radiatorul va elibera caldura inca 30-40 minute din momentul in care alimentarea cu energie electrica s-a oprit. In concluzie, inseamna ca un radiator cu roca vulcanica foloseste curent in medie pe ora in jur de 10-15 min, ceea ce inseamna un consum de 3-4 ori mai mic decat radiatoareele electrice obisnuite.
Sistemele AMASS consuma curent in medie 2-3 ore/zi iarna (sezon termic septembrie-martie), in timp ce o centrala pe gaz functioneaza in medie 8 ore pe zi iarna.

Spre deosebire de alte solutii de incalzire, sistemul de incalzire in pardoseala va permite independenta energetica. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, tot mai multi oameni vor sa investeasca in independenta energetica, in panouri fotovoltaice si eoliene, pentru a-si procura singuri energia electrica necesara pentru locuinta acestora. Asadar, acest sistem este de viitor si face parte din solutiile ecologice propuse pentru a proteja mediul inconjurator.

De asemenea, specialistii AMASS ne asigura ca sistemul de incalzire electrica in pardoseala micsoreaza investitia cu 30% in echipamentele de independenta energetica deoarece incalzirea in pardoseala este singurul sistem de incalzire care are un necesar termic mai mic cu 30% decat orice alt sistem de incalzire (conform normativelor de proiectare, pentru o camera unde se pune un radiator de 1000 W sunt necesari doar 700-800 W pentru incalzirea in pardoseala).

Atat incalzirea in pardoseala cat si radiatoarele cu roca vulcanica pot fi automatizate. AMASS va intampina cu termostate de ultima generatie, produse in Danemarca. Acestea va ajuta sa economisiti energie si sa controlati incalzirea chiar si atunci cand sunteti plecati de acasa. Functiile inteligente cu care sunt dotate va permit sa nu risipiti energia atunci cand aerisiti locuinta si sa dati drumul la caldura numai atunci cand este necesar. Pe langa performanta, nu putem ignora designul modern si elegant al acestora, potrivite pentru orice decor.

In plus, in cazul radiatoarelor electrice cu roca vulcanica, puteti opta fie pentru dotarea acestora in mod individual cu termostat, fie pentru un sistem centralizat bazat pe termostate cu sau fara fir. Insa, pentru a face cea mai buna alegere, consultantii AMASS va stau la dispozitie oricand. Acestia va ofera toate datele de care aveti nevoie si va pun in balanta atat avantajele, cat si posibilele dezavantaje ale acestor sisteme economice si de viitor https://www.amas.ro/