Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Care este diferența dintre laptop refurbished și SH?

Care este diferența dintre laptop refurbished și SH?

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
617

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În ultimul timp, mai ales pe teritoriul României, laptopurile refurbished au dezvoltat o reputație proastă și sunt comparate (de multe ori confundate) cu cele SH. Vom încerca în acest articol să explicăm diferențele dintre aceste două tipuri de laptop și ce este recomandat să faci atunci când vrei sa cumperi un item mai performant, dar dispui de un buget redus.

Un laptop refurbished este verificat în mod temeinic

Una dintre cele mai mari diferențe este aceea că un laptop refurbished este verificat din toate punctele de vedere înainte de fi pus la vânzare. Indiferent de originea lui, acesta va fi supus unor teste de stres asupra bateriei, procesorului, plăcii video și, în general, asupra tuturor componentelor.

Un laptop SH, pe care îl poți cumpăra, practic, de oriunde, poate ascunde probleme care nu sunt vizibile la prima vedere. Bateria este una dintre piesele care se strică destul de rapid, iar deteriorarea ei vine de obicei după doar 2 ani, în funcție de cât de mult a fost folosit (numărul de cicluri), cum a fost încărcat (pentru o viață cât mai lungă, bateriile Li-Ion nu trebuie să fie lăsate să se descarce - nici să se încarce - la maximum. Cu cât bateria va fi mai apropiată de valoarea 50%, cu cât ea va avea o durată de viață mai lungă.

Un laptop refurbished vine cu opțiuni de garanție

Atunci când cumpăram un laptop refurbished de la o firmă de profil, el va veni întotdeauna cu o garanție. De obicei ea e de doar 30 de zile, dar poate fi extinsă în funcție de unde se achiziționează. Dacă se optează către un laptop SH, acesta va veni adeseori fără garanție, toate eventualele costuri de reparație fiind suportate de către cumpărător.

Un laptop refurbished poate fi ca nou la un preț scăzut

Există mai multe metode pentru care un laptop ajunge să fie refurbished. Dacă, de exemplu, s-a cumpărat un laptop nou, dar acesta a fost returnat, atunci e posibil ca el să primească eticheta de refurbished. Astfel, deși e practic un produs nou – sau ca nou – el va avea un preț mai mic decât unul nefolosit, cu același termen de garanție. Vezi oferta Server-Config.ro și convinge-te singur.

Desigur, cu cât laptopul este în condiții mai bune, cu atât el va avea un preț mai ridicat, dar datorită testelor efectuate de specialiști, aveți siguranța că banii pe care îi investești nu vor fi pierduți. Știi exact ce cumperi, de unde cumperi și ai o garanție pe o perioadă aleasă de tine.

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/