Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Caravana jandarmeriei recrutează tineri din județul Arad

Caravana jandarmeriei recrutează tineri din județul Arad

Detalii loc de munca

Categorie
Locuri de munca
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Apartine de
Jandarmeria Arad
Vizualizari
1469

Voteaza & Distribuie

Prezentare loc de munca

Pentru a prezenta cât mai eficient oferta educațională pentru cele 700 de locuri vacante în Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi (sesiunea ianuarie 2018), Jandarmeria Română a demarat o campanie la nivel național prin deplasarea unei carevane în principalele orașe ale României.

Autospeciala inscripționată cu mesajul ,,Vino în echipa noastră!,, va ajunge duminică 26.11.2017 în orașul Chișineu-Criș, unde va staționa timp de o oră în parcarea fostului magazin Trei G, începând cu ora 14:00.
Tot duminică între orele 15:30 și 17:00, aceasta se va afla în Piața Avram Iancu din Municipiul Arad, unde sunt invitați toți tinerii care au vârsta până în 27 de ani împliniți și sunt absolvenți de studii medii cu diplomă de bacalaureat.

In cele două locații alături de jandarmii de la ordine publică vor fi prezenți și colegi din cadrul resurselor umane, pentru a răspunde cât mai eficient tuturor întrebărilor venite din partea celor interesați.

Doritorii se pot înscrie pe loc, având nevoie doar de cartea de indentitate, ulterior dosarul se va completa la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, str. Jandarmeriei nr. 1-3, pană pe data de 05.12.2017.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro