Arad

Caravana „IMM ReStart - Descopera-ti potentialul” ajunge la Arad

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1215

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Caravana „IMM ReStart - Descopera-ti potentialul” ajunge la Arad cu cele mai noi informatii privind oportunitatile de dezvoltare a afacerii disponibile antreprenorilor

Antreprenorii si managerii companiilor din Arad si judetele invecinate sunt invitati marti, 28 aprilie 2015, sa participe la evenimentul „IMM ReStart - Descopera-ti potentialul”, organizat de Doingbusiness.ro.
Intalnirea se desfasoara la Hotel Continental Forum si propune reprezentantilor IMM - antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vanzari, IT sau achizitii – un format complex, cu sesiuni de prezentari in plen, workshop si intalniri private cu specialisti de renume care vor oferi consultanta personalizata gratuita. In acest cadru, participantii au acces la cele mai noi informatii privind oportunitatile si instrumentele disponibile pentru dezvoltarea personala si a afacerii.

Reprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din Romania vor aborda subiecte din sfera consultantei fiscale, financiare si legislative, pe de o parte, si a tehnicilor si instrumentelor de dezvoltare personala utile in descoperirea potentialului. Prezentarile din prima sesiune aduc in prim plan tematici legate de optimizarea activitatii si noile reglementari fiscale si legislative in 2015 (EY Romania), asigurarea afacerii si managementul riscului (Allianz-Tiriac Asigurari), alegerea partenerilor de afaceri potriviti (Coface) si accesarea fondurilor europene (REI Finance Advisors).
Conferinta ofera, de asemenea, solutii pentru motivarea personalului (Equatorial), precum si aspecte legate de psihologia vanzarilor care pot genera schimbari in comportamentul consumatorului astfel incat pretul sa devina un factor mai putin semnificativ in decizia de cumparare (EY Romania).

Ne dorim ca <<IMM ReStart>> sa fie mai mult decat o conferinta – sa fie un spatiu deschis de dezbatere, astfel incat sa facilitam un schimb real si constructiv de idei intre specialistii din companii de top si antreprenorii prezenti in sala. De aceea, si la Arad, ca si in celelalte centre de afaceri in care ne oprim cu caravana <<IMM ReStart>>, includem in program, pe langa sesiunile de prezentare in plen, atat un workshop dedicat noilor instrumente si solutii din sfera tehnologiei in <<era hiperconectivitatii>>, cat si intalniri private gratuite cu vorbitorii conferintei. Pentru participare, antreprenorii aradeni dar si cei din imprejurimi, se pot deja inscrie pe pagina oficiala a evenimentului: evenimente.doingbusiness.ro/event/31”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

In cadrul workshopului, prezentarile vor aborda subiecte privind gestionarea corecta a software-ului (BSA| The Software Alliance), mobilitate si resursele de date (Microsoft Romania), optimizarea costurilor prin solutii fixe si mobile (Telekom), si, nu in ultimul rand, direct marketing, generare leaduri de vanzari, comunicare si promovare utilizand portalurile de business (Kompass Romania).

Partenerii evenimentului de la Arad sunt: Telekom Romania (Partener Principal), Allianz-Tiriac Asigurari, Alpha Bank, EY Romania, Kompass Romania, Microsoft Romania, Coface Romania, REI Finance Advisors, BSA | The Software Alliance, Equatorial (Parteneri), Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad (CCIA Arad) si Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Filiala Arad (C.N.I.P.M.M.R. Arad).

Partenerii media care sustin IMM ReStart sunt: Agerpres, Amcor, Arad 24, AvocatNet.ro, Aradeni.ro, Business24, Calendar Evenimente, Cariere, Evenimente Biz, Kiss FM, Jurnalul de Afaceri, Spatiul Construit, Timisoreni.ro, Transilvania Business, Ziare.com, Marnov Trading, West TV Regional.

Proiectul va continua in 2015 cu evenimente organizate la Sibiu (12 mai 2015), Pitesti (28 mai 2015), Iasi (9 iunie 2015), Targu Mures (17 septembrie 2015), Galati/Braila (15 octombrie 2015) si Oradea (19 noiembrie 2015). Pentru mai multe informatii despre agenda, vorbitori si inscrieri, va rugam sa accesati site-ul oficial al evenimentului.

Despre Doingbusiness.ro
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia romaneasca precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online incluse in portalul de afaceri doingbusiness.ro, servicii de agentie de evenimente, IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare (2014), Economia Azi – Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri (2013), Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit (2010).