Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Caraiman: povestea vârfului montan transformat într-un simbol al noului brand de bere din România

Caraiman: povestea vârfului montan transformat într-un simbol al noului brand de bere din România

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 saptamani si 2 zile
Apartine de
Oblyo Digital Agency
Vizualizari
377

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Caraiman, cea mai nouă bere din România, își invită consumatorii să exploreze traseul legendar al masivului Caraiman și să descopere povestea sa fascinantă, care este un element crucial în identitatea brandului. Prin intermediul gustului său echilibrat și a elementelor vizuale distinctive, Caraiman îi poartă pe consumatori într-o călătorie relaxantă prin mijlocul naturii, traversând păduri și admirând peisaje încântătoare.

Logo-ul stilizat, amintind de acoperișul unei cabane, fontul robust și imaginea unei cabane pe eticheta produsului, împreună cu numele inspirat de la masivul Caraiman, conferă brandului o atmosferă de încredere și stabilitate.

În inima Munților Bucegi, Muntele Caraiman păstrează o legendă ce inspiră curaj și determinare. Se spune că un cioban curajos, numit Caraiman, s-a îndrăgostit de o frumoasă zână a munților, dar dragostea lor era interzisă. Înfruntând greutăți și obstacole, Caraiman și-a demonstrat iubirea urcând pe vârful muntelui în fiecare zi, în ciuda furtunilor și a pericolelor.

Zeii, impresionați de devotamentul său, l-au transformat într-un munte, astfel ca iubirea lui eternă să dăinuie veșnic. Astfel, Muntele Caraiman a devenit un simbol al rezistenței și al reîncărcării sufletești. Berea Caraiman este dedicată acelor momente de relaxare și reîncărcare, exact ca pauzele pe care și le lua ciobanul pentru a-și regăsi forțele.

Povestea acestui vârf montan este cu adevărat specială, iar traseul propriu-zis, nu se lasă mai prejos. Traseul Caraiman începe de la Cabana Babele și traversează Platoul Bucegi, oferind drumeților o priveliște panoramică spectaculoasă asupra munților și văilor. În zilele senine, Munții Făgăraș se văd clar în depărtare, adăugând un farmec deosebit peisajului.

După aproximativ o oră de mers, turiștii ajung la impresionanta Cruce a Eroilor, un monument ce veghează asupra orașului Bușteni și servește drept punct de odihnă unde vizitatorii se pot bucura de o bere Caraiman rece în timp ce își reîncarcă bateriile. Traseul este marcat de prezența florilor de colț, protejate prin lege, care adaugă un plus de frumusețe naturală. De la Crucea Eroilor, traseul continuă spre Vârful Caraiman, oferind oportunități suplimentare de explorare. Alternativ, drumeții se pot întoarce pe același traseu, bucurându-se din nou de peisajele impresionante ale Bucegilor.

Iar la final de traseu, nu uitați să încercați un Caraiman rece, numai bun de tras sufletul!

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro