Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Caraiman lansează un nou spot publicitar alături de Florin Piersic

Detalii Comunicat de presa

Categorie
Comunicate de presa
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Vizualizari
822

Voteaza & Distribuie

Prezentare Comunicat de presa

Caraiman, noul brand din portofoliul Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company a lansat un nou material publicitar în care actorul Florin Piersic este protagonist. Spotul îl are în prim-plan pe renumitul actor care savurează o bere Caraiman în interiorul unei cabane din mijlocul pădurii.

Colaborarea cu Florin Piersic este o mișcare strategică pentru noul brand din portofoliul Bergenbier S.A., pentru că, în lunga sa carieră în lumea actoriei, Florin Piersic s-a remarcat ca un povestitor înnăscut și o persoană ce îndeamnă oamenii la relaxare. Aceste elemente din personalitatea sa se potrivesc perfect cu poziția unică pe care Caraiman vrea să o ocupe în peisajul berilor core și cu experiența echilibrată pe care brandul vrea să o ofere consumatorilor.

De la lansarea sa pe piața din România, Caraiman și-a propus să aducă o nouă perspectivă în segmentul core și să răspundă direct la nevoia de relaxare a consumatorilor. Dar nu orice tip de relaxare, ci relaxarea pentru ,,încărcarea bateriilor” la nivel fizic, cât și la nivel emoțional. Caraiman vine să aducă acel spațiu de liniște în care consumatorul se poate bucura de o bere echilibrată, fără să fie tulburat de agitația cotidiană.

,,Spot-ul cu Florin Piersic reprezintă un moment semnificativ în strategia de comunicare a brandului Caraiman. Această colaborare întărește identitatea și autenticitatea brandului, asociindu-l cu una dintre cele mai cunoscute personalități artistice ale României. Prin intermediul lui Florin Piersic, reușim să transmitem povestea și experiența Caraiman într-un mod profund și convingător, consolidându-ne relația cu consumatorii și atrăgându-le atenția asupra brandului nostru” a declarat Victor Teioșanu, Marketing Director Bergenbier S.A.

Noul spot TV și radio Caraiman, ce îl are în prim-plan pe Florin Piersic, este on-air pe toate stațiile principale din mass media.

Despre Bergenbier S.A.


Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei.

Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are din 2023 în portofoliu și variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois și Staropramen.

Despre Molson Coors


De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și emblematice mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP).

Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei și de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaților, consumatorilor, comunităților și mediului se reflectă în Our Beer Print și în obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitați molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/