Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Cantecul lebedei

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
1629

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 18 septembrie 2010 - Duminica 19 septembrie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

„Cantecul lebedei", dupa A. P. Cehov

Teatrul aradean va invita la o intalnire cu marea creatie cehoviana, transpusa scenic in maniera inconfundabila a unuia dintre cei mai importanti regizori romani ai momentului – Mihai Maniutiu. „Cantecul lebedei" este si pentru actorii aradeni o adevarata masura a talentului si profesionalismului lor, ei rezonand intr-un tablou unitar de mare finete cu viziunea lui Mihai Maniutiu. Iar histrionicul si fascinantul actor Ovidiu Ghinita va fi, cu siguranta, pentru cei care inca nu au vazut acest spectacol, un punct de reper al artei actoricesti ce nu va fi uitata usor.

"Cantecul lebedei" da ocazia fiecarui actor sa joace rolul principal si incepe cu un spectacol non-verbal de 30 de minute in care se face portretul trupei de actori din Arad, prin intermediul actorilor din spectacolul cehovian-portretul unei trupe de teatru din secolul XIX reflectat de o trupa din secolul XXI.

Filtre spectacol

Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/