Arad

Când ştii că ai prea multe meciuri pe biletul zilei?

Când ştii că ai prea multe meciuri pe biletul zilei?

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1290

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Pe un bilet la pariuri sportive poţi să ai un singur meci sau mai multe. Dacă ai un singur meci ai şi şanse mai mari să câştigi şi să nu pierzi prea mult, asta dacă ai ales şi cele mai bune cote şi jocul de pe teren este în favoarea ta. Este de la sine înțeles că mai multe meciuri pe bilet înseamnă mai multe șanse să pierzi biletul respectiv. Surprize pot apărea din toate evenimentele, de aceea este bine să studiem îndeaproape meciurile și să alegem doar câteva partide.

Dar când ştii că ai prea multe meciuri pe biletul zilei?


Este greu să găsim un răspuns la această întrebare fără să nu amintim şi de ce se întâmplă când pui prea multe meciuri pe un bilet la pariuri sportive. E de la sine înţeles că numărul prea mare de evenimente sportive de pe un bilet înseamnă câştiguri din ce în ce mai mici şi riscuri, mai ales dacă ai cote variabile, care nu te ajută prea mult.

Specialiştii ne spun să punem pe bilet cel mult trei evenimente sportive şi să nu avem bilete kilometrice la pariuri pentru că nu vom câştiga mai mult deloc. Tot ei ne recomandă să folosim ofertele limitate precum bonus fara depunere 888 casino, în care nu trebuie să vii cu aport de capital, dar poți câștiga bani reali.

Revenind la întrebarea acestui articol, ştii că ai prea multe meciuri pe biletul zilei când pierzi chiar dacă ai investit timp şi bani în pariuri. Ştii că ai prea multe meciuri pe biletul zilei şi când cotele sunt prea mici sau prea mari şi tot nu îţi aduc câştigurile dorite. Când ai prea multe încercări şi tot nu câştigi ştii clar că ai prea multe evenimente sportive pe bilet.

Şi atunci când cotele sunt prea mari, cele finale, depăşesc lejer 5.00 ştii că şansele tale de câştig scad şi eşecul îţi bate la uşă. Când pierzi sume din ce în ce mai mari şi ai partide care par deja jucate, dar se termină altfel decât te-ai fi aşteptat şi cotele erau bune şi erau pe biletele tale printre alte cote mai mari iarăşi ştii că ai prea multe meciuri pe biletul zilei.

Mai puține evenimente pariate, mai multe șanse de câștig


Este o chestiune foarte simplă: vrei să câştigi şi să ai şanse mai mari de câştig trebuie să ai cât mai puţine evenimente sportive pe biletul zilei în aşa fel încât să nu depăşeşti cota 4.00, de preferat cota 3.00, 2.50 să fie la final, când cumulezi şi faci o medie a cotelor tale de pe biletul zilei. Analizezi ce s-a întâmplat în trecut, istoricul de pariere, vezi de ce ai prea multe evenimente pe biletul zilei, mai reduci din ele şi vei câştiga cu siguranţă sumele dorite mai ales dacă vrei să ai şi câştiguri pe termen lung din pariurile sportive.

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.