Arad

Cand si cum apelezi la servicii de rent a car

Cand si cum apelezi la servicii de rent a car

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1135

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cand calatoresti in scop de afaceri aceastea implica si inchirierea unei masini pe durata calatoriei. Atunci cand doriti sa apelati la servicii de inchirieri masini cea mai buna solutie este Swiso rent a car, unde puteti evalua preturile si ofertele de care acestia dispun. In cazul in care doriti sa inchiriati o masina la un pret foarte mic, dar si de calitate, trebuie intotdeauna sa faceti rezervarea cu cateva luni inainte, pentru ca astfel va puteti asigura un pret foarte bun fata de cel ce se practica in mod normal. Exista companii care ofera servicii de rent a car in mai multe orase din tara.

Si mai avantajos este daca plecati intr-o vacanta mai multe persoane si atunci puteti imparti totul si va puteti inchiria chiar si 4x4, minivanuri sau de ce nu un bus. Aveti grija ca inainte de a pleca la drum cu masina inchiriata sa va asigurati ca aveti toate actele necesare si ca masina inchiriata este din toate punctelele de vedere functionala. Daca ai facut o rezervare online, poti lua in serios acea rezervare abia in momentul in care esti contactat de un reprezentant al companiei de rent a car respective si intretineti un schimb de informatii cu privire la rezervare. resa valabila.

Un alt moment in care poti apela la un serviciu de inchirieri auto ieftin este atunci cand vrei sa pleci intr-o vacanta si pe langa confortul primit sunt multe firme de rent a car care ofera un discount frumos persoanelor care inchiriaza pe o perioada mai lunga de timp. Pentru a intruni conditiile sa inchiriati un autoturism, trebuie sa stiti ca varsta minima este de 21 de ani, iar in momentul semnarii contractului trebuie sa aveti la dumneavoastra un permis de conducere eliberat de cel putin 1 an, dar si o carte de identitate valabila.

Pentru persoanale care nu au domiciliul in Romania, pasaportul va tine locul cartii de identitate.