Arad

Când ai citit ultima oară o carte?

Când ai citit ultima oară o carte?

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Vizualizari
229

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Să îmbrăţişezi cartea cu dragoste încă din copilărie este un gest care mai târziu va fi răsplătit de viaţă. Cartea invită la cunoaştere, invită în lumi în care nimeni nu ar putea să intre fără informaţie. La modul general, cartea nu şi-a pierdut valoarea niciodată, dimpotrivă, continua să demonstreze că oamenii care nu o îndrăgesc sunt supuşi limitărilor. Cititorii pasionaţi se pot bucura de cunoştinţe pe care nu le-ar fi putut deprinde altfel.

Cele mai des intalnite scuze pentru persoanele care refuză să citească

Scuza frecvent vehiculată de cei care nu citesc, “nu am timp să citesc” nu reprezintă intotdeauna un suport real în profunzimea sa. O carte citită din plăcere nu impune un anumit timp pentru lectură. Subiectul poate fi savurat în timp, filă cu filă, chiar şi în câteva luni. Poate părea un efort, însă cu puţină voinţă oricine poate reusi să citească. Lectura poate fi o plăcere, la orice vârstă.

“Cărţile costă mult” – o altă scuză, care se poate demonta uşor. Este adevărat, o carte noua poate avea un preţ mai mare, dar într-un anticariat de cărţi, se găsesc volume la preţuri accesibile. Din anticariatul online PrintreCarti.ro pot fi achiziţionatela preţuri foarte mici, cărţi din domenii diverse, în ediţii mai vechi sau mai noi.Exemple, în cele ce urmează!

Trei titluri de cărţi pentru o iarnă caldă

Cartea lui Mircea Eliade, “Nouăsprezece trandafiri”, poate fi achiziţionată de la Printre Cărţi cu doar 5.6 lei. Toate paginile sale sunt învăluite de un mister etern, cititorul fiind purtat într-o lume aflată între realitate şi magie, până la final. Ultimul volum de povestiri al lui Eliade excelează prin esenţializare, iar semnificaţia actului creator este omniprezentă.

“Cianură pentru un surâs. Bună seara, Melania!” scrisă de Rodica Ojog-Brașoveanu este o altă carte potrivit de citit acum. Autoarea îşi ţine cititorul aproape prin dozele bune de umor şi de suspans pe care le oferă. În mod cert, o lectură plăcută și antrenantă. Cartea poate fi cumpărată cu doar 24,5 lei şi demonstrează că merită toţi banii.

Din această listă extrem de scurtă de cărţi care pot să ţină cititorul lipit de paginile acestora, nu poate să lipsească nici “Pământul deocamdată” scrisă de Adrian Păunescu. O carte de poezie, ale cărei versuri atinge suflete. Poate fi cumpărată cu doar 12, 6 lei din anticariatul Printre Cărţi.

Vorbeşte despre tine, prin câte cărţi ai citit!

În concluzie,cărţile pot fi citite în propriul ritm şi cumpărate la sume modice din anticariat. PrintreCarti.ro are acum pe rafturile sale peste 70.000 de cărţi, dintre care, 20.000 de titluri unice. Achiziţia se realizează simplu şi cărţile vor ajunge la destinatar în cel mai scurt timp.

În magazinul online se vând cărţi mai vechi sau mai noi din categorii diverse, inclusiv cărţi pentru copii. De la cărţi foarte vechi şi rare, până la cele mai noi apărute pe piaţa de profil.