Arad

Campania "Un parinte mai bun" ajunge si la Arad!

Campania "Un parinte mai bun" ajunge si la Arad!

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Apartine de
Hotel Best Western Central
Vizualizari
2696

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Pregateste-te sa devii “Un parinte (si) mai bun!”

De la inceputul campaniei “Un parinte mai bun” si pana in prezent, am vizitat peste 15 orase ale tarii. Ei bine, acum a venit randul orasului tau sa ii facem o vizita! Arad-ul il salutam calduros pe data pe 1 Martie 2014, sustinand o conferinta utila tuturor!
Parintii sunt dornici sa afle cat mai multe informatii avizate cu privire la educatia copiilor si familiilor, de aceea un psiholog pe care l-au urmarit pe ecrane, in timp ce rezolva situatiile din diferite familii, este un bun prilej de a prezenta cele mai delicate momente din dezvoltarea si educatia copiilor.

IRINA PETREA
cunoscută pentru emisiunile sale de televiziune “Supernanny”, “Copii contra părinți” și “Cei 7 ani de acasă” (dar și pentru cărțile, publicatiile, articolele și interviurile sale) va susţine în 1 Martie 2014 incepand cu ora 11:00, pentru prima oară la Arad, o conferință despre modul in care putem deveni parinti si mai buni pentru copiii nostri. Se vor aborda discutii despre educatia pozitiva, dezvoltarea emotionala, comunicarea in familie…toate acestea care joaca in rol esential pentru o dezvoltare benefica.

Cui se adresează:
părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, bonelor care au în grijă copii..

Locatie:
Hotel Central, str Horia nr. 8

Durată intalnire:
3 ore

Investitie:

*50 de lei, daca inscrierea are loc pana la data de 15 Februarie 2014
*55 de lei daca inscrierea are loc dupa data de 15 Februarie 2014
*60 de lei daca plata se face inainte de inceperea conferintei
-cadrele didactice si studentii beneficiaza de reducere daca se inscriu pana la data de 25 Februarie, taxa de participare fiind de 40 de lei (se necesita o adeverinta care sa ateste calitatea de profesor/student)

LOCURILE SUNT LIMITATE!

înscrierea este OBLIGATORIE!


Va așteptăm cu drag să va alăturati și să ne împărtășiti din experiența dvs. de părinte, cu convingerea că decizia ta de a participa la aceste conferințe se va dovedi utilă pentru dvs. și intreaga familie.