Arad

Calitate si diversitate in materie de huse smartphone

Calitate si diversitate in materie de huse smartphone

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1334

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Necesitatea unui smartphone se face simtita la oricine in zilele noastre. Stam conectati constant, fie ca e in interes propriu, fie ca e in interes de serviciu. Un smartphone de ultima generatie este aliatul ideal pe care il luam pretutindeni. Un lucru pe care foarte multi il ignora insa este si necesarul de protectie.

Un soc mecanic, umiditatea in exces sau contactul cu alte obiecte provoaca uzura sau chiar defectarea telefonului. Se impune astfel accesorizarea completa: de la folii de protectie pentru display pana la huse speciale adaptate in functie de fiecare model.

Cei doi giganti care acapareaza majoritatea optiunilor in materie de smartphone-uri sunt Samsung si Apple. Modelele lor de ultima generatie isi pot gasi solutii in ceea ce priveste protectia prin husele oferite de un magazin online relativ recent deschis: Stifler.ro. Aici orice impatimit de gadgeturi poate sa gaseasca solutiile perfecte de protectie.

Stifler ofera huse si accesorii pentru smartphone-uri in variante diverse de materiale, culori si forme. Accentul este pus pe produsele acelorasi giganti in materie de smartphone-uri mentionati anterior. Husele pentru gama Samsung nu lipsesc din oferta, de la modele precum Galaxy S3, S4 sau S5 si variantele lor mini pana la topul de gama – Galaxy S6, S6 Edge sau Galaxy Note 4.

Pasionatii de tehnologia Apple gasesc de asemenea husei telefoane sau 6+, dar si solutii de protectie pentru modele anterioare precum iPhone 5, 5S, 4 sau 4S. Orice gadget de ultima generatie este astfel protejat, cu atat mai mult cu cat telefoanele noi sunt parca tot mai sensibile. Un telefon scapat pe gresie in trecut nu patea mare lucru, functiona perfect dupa ce erau asamblate la loc elementele sarite. Un smartphone care are parte de un soc mecanic insa poate face o gaura serioasa in buget.

Husele pentru smartphone oferite de Stifler sunt realizate din materiale diverse pentru a indeplini necesarul de protectie in orice situatie. Exista in prima faza varianta huselor din silicon. Acestea sunt flexibile, maleabile si usor de manevrat. Fabricate in functie de modelul de telefon, au spatii rezervate pentru butoanele si mufele aferente.

Carcasele din policarbonat sunt o alta varianta de material de husa smartphone oferita la Stifler. Maleabilitatea huselor din silicon scade din pacate rezistenta la impact de la distante mari – iar acesta este un atu oferit de husele si carcasele din policarbonat. Mai exista desigur si variante mixte, un material hibrid intre silicon si plastic dur, sau huse din piele ecologica ori metalice.

Odata ales materialul si tipul de husa – clasica, tip flip, tip portofel sau atat de subtire incat abia se observa – paleta de culori variata ofera de asemenea diversitatea dorita pentru oricine. Astfel Stifler devine aliatul perfect pentru orice impatimit de gadgeturi, oferind solutii calitative si potrivite in materie de huse si solutii de protectie pentru smartphone-uri.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent