Arad

Biserica Metanoia Arad

Biserica Metanoia Arad

Detalii

Adresa
Arad, Strada Tribunul Dobra, nr. 8
Telefon
0257255226
Fax
0257255226
Web
http://bisericametanoia.ro
Social links
Categorie
Lacase de cult
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1532

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Bisericii Metanoia Arad

Suntem o comunitate de credinciosi care a experimentat din plin harul lui Dumnezeu, si care vrea sa traiasca dinamic si real prezenta covarsitoarea a Duhului Sfant, cautand transformarea fiecarui credincios dupa chipul lui Hristos. Autenticitatea credintei, integritatea morala, prioritatea familiei sunt doar cateva din valorile noastre pe care dorim sa le implementam intr-un cadru relevant pentru generatia in care Dumnezeu ne-a chemat sa-l slujim.

Modelul nostru este Isus. Familia noastra este Metanoia. Stalpii nostri sunt: Scriptura, Adorarea, Rugaciunea si Evanghelizarea. Scopul nostru este: sa-L iubim pe Isus, sa-I slujim lui Isus, sa umblam cu Isus si sa simtim ca Isus. Dragostea de frati sta la baza unitatii noastre in diversitate, slujirii in baza darurilor si a chemarii, si partasiei noastre in grupe mici, cadrul cel mai potrivit cunoasterii, cresterii si ajutorarii noastre impreuna.

Te asteptam sa ne vizitezi, nu doar virtual, pe acest site, ci si in persoana. Cand treci prin Arad, nu uita sa treci si pe la noi. Te asteptam cu drag, sa ne imbarbatam laolalta ... prin credinta pe care o avem impreuna (Rom.1:12). Pana atunci insa, bucura-te de ceea ce gasesti pe acest site, downloadeaza ceea ce iti prinde bine, si nu uita fii mereu o binecuvantare!