Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Beneficiile utilizării unei perne din spumă cu memorie

Beneficiile utilizării unei perne din spumă cu memorie

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
597

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Perna este un element care poate influența considerabil calitatea somnului, în aceeași măsură în care o face și salteaua pentru pat. Pernele diferă în funcție de material, înălțime, fermitate și formă. Pernele din spumă cu memorie sunt o alternativă populară la pernele tradiționale, care se pot uza rapid și deveni inconfortabile.

Perna din spumă cu memorie este preferată mai ales de persoanele care pun preț pe odihnă și pe calitatea somnului, aceasta funcționând după un principiu simplu: își adaptează forma după presiunea exercitată de corp și revine rapid la forma inițială.

Cui se potrivește perna din spumă cu memorie?


Avantajul principal al acestor perne este că se potrivesc aproape tuturor persoanelor. Persoanele care dorm pe o parte, de exemplu, au nevoie de o pernă mai înaltă și mai fermă care să le susțină capul și care să reducă presiunea de la nivelul umerilor. Pernele din spumă cu memorie răspund acestor cerințe și asigură sprijinul necesar în timpul somnului.

Persoanele care dorm pe spate trebuie să mențină o poziție corectă a coloanei vertebrale. În acest caz, pernele foarte înalte și rigide nu favorizează o poziție corespunzătoare a corpului, existând o diferență între raportul de înălțime al capului și cel al coloanei. Perna din spumă cu memorie se comprimă – ca răspuns la presiune – și astfel, capul se află la o înălțime potrivită în raport cu restul corpului.

De asemenea, aceste perne se adresează inclusiv persoanelor care au dureri de gât sau de spate. Prin menținerea unei posturi corecte, perna reduce presiunea exercitată pe anumite zone și contribuie la ameliorarea sau prevenirea durerilor resimțite la nivelul gâtului, spatelui sau umerilor. În oferta magazinului Ortosan.ro se găsesc diferite modele de perne din spumă cu memorie cu design ergonomic, al căror atribut principal este ameliorarea punctelor de presiune și distribuirea uniformă a greutății corporale.

Care sunt beneficiile utilizării unei perne din spumă cu memorie?


Utilizarea unei astfel de perne are mai multe beneficii care se resimt la scurt timp după înlocuirea pernelor tradiționale și care influențează pozitiv nu numai calitatea somnului, ci și calitatea vieții. Persoanele care obișnuiau să se trezească cu dureri de gât sau de spate vor sesiza rapid ameliorarea acestora, tocmai pentru că perna din spumă cu memorie asigură o poziție corectă a capului în timpul somnului, menținând curbura naturală a gâtului.

Durerile de la nivelul gâtului și umerilor pot să apară ca urmare a somnului într-o poziție incorectă, care pune presiune pe aceste zone, iar durerile de spate pot apărea din cauza unei susțineri necorespunzătoare a oaselor coloanei vertebrale și implicit, din cauza unei posturi greșite. Pernele cu spumă din memorie distribuie uniform greutatea corpului, ajută la alinierea corectă a coloanei vertebrale și la îmbunătățirea circulației sângelui.

Pernele din spumă cu memorie din oferta Ortosanse potrivesc pentru toate pozițiile de dormit și contribuie la îmbunătățirea calității somnului. În plus, acestea sunt ușor de întreținut și sunt protejate de o husă detașabilă. Înlocuirea pernei tradiționale cu o astfel de pernă devine o soluție ideală pentru confort și pentru sănătate.

Sursa foto: Ortosan.ro

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro