Arad

Beesers - aplicatia care faciliteaza serviciile medicale la domiciliu ajunge si in Arad!

Beesers - aplicatia care faciliteaza serviciile medicale la domiciliu ajunge si in Arad!

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Apartine de
Perspektive Vision
Vizualizari
103

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Necesitatea unor servicii medicale mai bune a devenit din ce în ce mai mare de la începutul pandemiei și până în acest moment, atât în rândul pacienților cât și în rândul medicilor. Presiunea pusă pe sistemul medical în ultimii doi ani a fost și este în continuare foarte mare, fiind un aspect foarte important care trebuie să aducă schimbări pozitive, un subiect foarte sensibil fiind reprezentat de vizita medicală.

Este important să existe în rândul populației o conștientizare mult mai mare cu privire la problemele de sănătate, cu atât mai mult dacă există simptome care pot indica o posibilă astfel de problemă. O simpla vizita periodică la medic, ne poate pune în situația de a descoperii timpuriu o eventuală problemă de sănătate, având astfel șansa de a preveni și nu de a trata propriu zis o problemă de sănătate.

Unul dintre principalele motive pentru care interesul pentru o simplă vizită la medic a scăzut, este internetul. Pe cât de util este internetul în viața de zi cu zi, pe atât este și de dăunător dacă nu știm cum să îl folosim. Internetul a facilitat accesul la comunicare și schimbul de informații, fapt care a diminuat interesul oamenilor de a merge la medic atunci când sesizează anumite probleme de sănătate, din cauza faptului că tind să caute online soluții și tratamente care în cele mai multe cazuri nu corespund problemei reale de sănătate, fără a conștientiza și cunoaște cu adevărat cauza problemei medicale.

Există tot felul de factori care împiedică o persoană să meargă la un medic. Teama de doctor, lipsa timpului, stresul cauzat de problemele de la job sau acasă, distanța până la cel mai apropiat cabinet, sunt doar câțiva dintre acești factori. În sprijinul pacienților cât și în sprijinul cadrelor medicale, vine primul marketplace de servicii medicale din România - Beesers.

,,Prin Beesers reușim să oferim sprijinul nostru pacienților și, în același timp, să creăm o comunitate unită, în care utilizatorii să poată beneficia de servicii medicale specializate în confortul casei într-o manieră predictibilă și monitorizabilă. Ne bucurăm de fiecare dată când reușim să atragem cadre medicale cu experiență alături de care construim pachete de monitorizare la domiciliu și ne bucură să vedem cum tot mai multe clinici au înțeles, la fel ca noi, greutățile pe care le întâmpină întregul sistem medical. Pentru noi, extinderea exponențială în România oferă, în primul rând, un beneficiu persoanelor vârstnice, greu deplasabile, care din cauza distanței preferă să amâne tratamentele recomandate de medicii specialiști.”, spune Ovidiu Tuduruță, fondator Beesers.

În prezent, Beesers, care este o platformă de healthcare și care facilitează livrarea serviciilor medicale la domiciliu în foarte multe zone ale țării, își extinde portofoliul și în Arad, prin intermediul mai multor furnizori listați în platformă. Este vorba despre cabinetul ,,Preda Iuliana – Asistent Medical Generalist” și cabinetul ,,Sc Dr. Turcin” - cabinete cu o experiență vastă în oferirea serviciilor medicale la cele mai înalte standarde.

De la servicii medicale precum un consult neurologic, oftalmologic, ortopedic, consult ORL, recoltări pentru analize, injecții, vaccinuri, perfuzii, chiar și teste COVID, îngrijire plăgi, plus multe altele, sunt principalele servicii medicale oferite la domiciliu prin intermediul partenerilor Beesers. Inclusiv pacienții care se află sub tratament au posibilitatea de a beneficia de o rezervare multiplă a aceluiași serviciu, conform schemei de tratament stabilite. În plus, au posibilitatea de a programa un consult de specialitate, programare în care se vă tine cont de toată infrastructura necesară consultației respective.

Platforma Beesers se poate descărca gratuit din Google Play sau App Store. Aplicația este ușor de accesat și utilizat prin crearea unui cont nou sau prin conectarea rapidă prin adresele de Google, Facebook sau Apple ID, după care se poate realiza rezervarea dorita. Ulterior, fiecare utilizator va primi notificări despre statusul rezervării.