Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Beautin Collagen și beneficiile sale

Beautin Collagen și beneficiile sale

Detalii anunt

Telefon
0771331331
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
792

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Beautin colagen îmbogățit cu Magneziu este un colagen lichid de ultimă generație, îmbogățit cu acid hialuronic, vitamina A, complexul B, vitamina C.

Colagenul și acidul hialuronic sunt două substanțe prezente în mod natural în organism, având un rol extrem de important în sănătatea pielii, a țesutului conjunctiv și a articulațiilor. Abilitatea corpului de a produce colagen și acid hialuronic scade în timp, cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Prin urmare pentru a menține, elasticitatea și fermitatea pielii, este necesară consolidarea colagenului și a acidului hialuronic.

Beautin Collagen Advanced
cu Magneziu sporește strălucirea pielii, oferă o hidratare suplimentară pentru piele, întărește părul și unghiile. Susține sănătatea țesutului conjunctiv și articulațiilor. Are proprietăți anti-oxidante, pentru a minimiza efectele radicalilor liberi.

De asemenea contribuie la consolidarea frumuseții din interior, producerea normală de colagen și elastină, la menținerea stării normale a pielii, părului și unhiilor dar contribuie și la sănătatea mușchilor și oaselor. Este în formă lichidă pentru ingerare facilă, nu lasă gust de pește și este ușor absorbabil. Poate fi administrat în forma existentă sau diluat în jumătate de pahar cu apă. Gustul de căpșuni și vanilie sau mango și pepene este unul foarte plăcut și îmbunătățește rata de complianță a celor care consumă Beautin Collagen.

În funcție de scopul pentru care se administrează durata tratamentului poate fi diferită:

– pentru păr, piele sau unghii se recomandă un tratament de 3 luni de zile cu Beautin Collagen, repetat de 2 ori pe an sau de câte ori se simte nevoia;

- pentru probleme articulare durata tratamentului cu Beautin Collagen poate fi mai lungă mergând până la 6-9 luni de zile în funcție de gradul de facetare al articulațiilor și de cât de repede se simt ameliorări; ca reper, tratamentul cu Beautin Collagen cu Magneziu ar trebui continuat 2 săptămâni după dispariția simptomelor neplăcute.

Filtre anunt

Facilitati: Tratamente faciale

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro