Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Baterie auto, cabluri electrice, o barcă cu motor și mult tupeu

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Apartine de
Jandarmeria Arad
Vizualizari
785

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În cursul nopții trecute, în jurul orei 00:45, printr-un apel telefonic anonim, primit la Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, se sesiza faptul că, pe râul Mureș, în zona localității Mândruloc din județul Arad, doi bărbați aflați într-o barcă cu motor, pescuiesc ilegal folosind dispozitive electrice.

Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, s-a deplasat de urgență în zona indicată și în scurt timp i-a depistat pe cei doi bărbați care încă pescuiau nestingheriți.

Jandarmii au somat cele două persoane să vină la mal, dar aceștia au refuzat. Au pornit motorul bărcii și au plecat în amonte, în încercarea de a-și pierde urma. S-a procedat la urmărirea ambarcațiunii de pe mal, iar după câțiva kilometri, cei doi bărbați au fost interceptați de echipajul de jandarmerie, în momentul în care acostau la mal.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au găsit asupra celor două persoane mai multe ustensile de pescuit ilegal: dispozitiv electric format din baterie auto și cabluri electrice, instrucțiuni detaliate de folosire a diaspozitivului electric, două bețe de pescuit pe care erau montate triple și plumb de dimensiuni mari, o gafă destinată agățării peștilor și doi pești din specia somn, care nu prezentau urme de agățare sau înțepare.

Având în vedere faptul că <pescuitul electric, deținerea aparatelor și dispozitivelor care distrug resursele acvatice vii prin curentare,..> și <pescuitul cu japca, cu ostia, sulița, țepoaica și cu orice alte unelte înțepătoare sau agățătoare, prin greblare sau harponare>, constituie infracțiuni, conform O.U.G. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura, jandarmii au întocmit pe numele celor doi bărbați, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, iar uneltele de pescuit și barca cu motor, folosite în activitatea infracțională ,au fost ridicate în vederea confiscării.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/