Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Balul Comunitatii Aradene

Balul Comunitatii Aradene

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
692

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 22 octombrie 202218:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Balul Comunitatii Aradene

Balul Comunității Arădene se va desfășura sâmbătă, 22 octombrie, la Palatul Cultural, începând cu ora 18:00 și ne promite un program artistic variat.

„Vom avea un periplu muzical și coregrafic pentru eveniment. Vom începe cu trupa de dans Doma Art Style, condusă de coregrafii Maura și Dorian Cosma, vom avea o soprană de la Facultatea de Muzică din Timișoara, doi baritoni de acolo, Corul Euterpe de la Colegiul de Arte Sabin Drăgoi, care a fost alături de noi an de an și ne-a încântat. Vreau să-l precizez și pe colegul nostru, Nicolae Mihai Brânzeu, a cui aparține conceptul regizoral, iar surpriza și cireașa de pe tort va fi Cargo împreună cu Orchestra Simfonică și Corul Academica al Filarmonicii și, bineînțeles, dirijorul Marius Hristescu care a descris cele opt piese ale formației Cargo. Eu nu pot decât să vă spun să încercați și să veniți la acest bal și să vedeți mai exact ce se întâmplă acolo și, clar, sentimentul și vibe-ul va fi altul dacă veți fi prezenți”, a spus Daniela Boit, unul dintre organizatorii principali ai evenimentului.

Biletele se pot achiziționa de la caseria Filarmonicii Arad. Este recomandat ca vestimentația la eveniment să fie elegantă, fiind o gală. Biletele sunt împărțite pe două categorii: 150 lei pentru locurile situate în lojele laterale ale sălii, respectiv 200 lei pentru loja centrală. Partea de jos a sălii este rezervată pentru sponsorii și partenerilor evenimentului, Balul Comunității fiind în principal organizat grație sponsorilor, cărora organizatorii le adresează calde mulțumiri. Din totalul de 200.000 lei, Primăria Municipiului Arad a asigurat un buget de 40.000 lei, iar restul au fost adunați din aceste donații.

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro