Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Bal de caritate de ziua copilului

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
1604

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 1 iunie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

De ziua copilului,

Mirco Maschio, Mihaela Serban si Lia Lungu dau un bal de caritate la Arad

Mirco Maschio impreuna cu Mihaela Serban si Lia Lungu organizeaza azi, de 1 iunie, ziua copiilor, balul de caritate „Suflet pentru Romania" la Arad, prin Asociatia Viata Copiilor si Asociatia Germisara la Hotel Parc.

Imagini de la balul de caritate vor fi difuzate pe TVR3 si TV International in cadrul teledonului „Gala Suflet pentru Romania" care va avea loc pe 5 iunie la Bucuresti. Fondurile stranse atat in cadrul balului de caritate de la Arad, cat si in cadrul Teledonului „Gala Suflet pentru Romania" vor fi folosite in vederea realizarii unui centru pentru copii orfani in Jud. Arad la Chisineu Cris. La Balul de la Arad sunt invitati oficialitati locale, oameni de afaceri si toti cei care doresc sa ajute copii abandonati in maternitati. In cadrul balului, copiii de la Palatul Copiilor din Arad isi vor licita picturile pe sticla si lucrarile manuale in vederea strangerii de fonduri pentru acelasi scop.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro