Arad

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.

Avantajele cursurilor de dans - la orice vârstă, e sportul de încercat

Avantajele cursurilor de dans - la orice vârstă, e sportul de încercat

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1446

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Se spune că indiferent de vârstă la care am ajuns trebuie să fim în continuare agili şi dornici de a învaţa. Aşadar, nu degeaba se spune că „omul cât trăieşte învaţă”. Învăţăm să dansăm la vârste mai înaintate? De ce nu? Indiferent dacă suntem la capitolul „primii paşi” oricând dansul se poate considera avantajos şi de încercat.
Cu numeroase motive care să te facă să alegi varianta de cursuri de dans pentru timpul liber, necunoscătorii ar trebui să descopere care le sunt marile avantaje pentru o astfel de activitate.

Beneficii ale dansului


Unii învaţă un stil de dans pentru pura plăcere, alţii pentru bucuria de a cunoaşte domenii mai vaste, de a-şi extinde orizontul de interese. Nu este totuşi de ignorant faptul că dansul este ideal pentru terapia de a slabi. Desigur, trebuie să existe perseverenţă în asta pentru că efectele să fie pe termen lung.

Printre beneficiile dansului se numără şi ceea ce ţine de tonifiere şi dacă nu de a slabi atunci ţine de modul în care ne revitalizăm. Dansul poate fi pastila aceea minune, cu minime efecte secundare. Ce-i drept asta se întâmplă în cazul febrei musculare, ca după orice efort fizic. Doar că facem totul de plăcere şi echilibrul ce ţine între efortul în sine şi dansul înseamnă o activitate ce merită încercată.

Acelaşi tip de mişcare, aceeaşi sferǎ, alte şi alte beneficii. Cursurile de dans la nivel de cuplu sunt cele care apropie mai mult şi face ca „munca de echipǎ” să fie un mai bine închegată. Credem sau nu, ne dăm seama sau nu, un dans în doi înseamnă coordonare şi plăcere în mişcare, senzualitate şi o altfel de exprimare a sentimentelor. Asta înseamnă scurt pe doi, a învaţa să fim din doi doar unul, o echipǎ din toate punctele de vedere.

Dansul, pe piaţa românească


În rândul românilor dansul şi un curs de aşa natură este mai popular în rândul copiilor. Părinţii înţeleg că cei mici au nevoie de o activitate care să îi ţină în priză, care să le ocupe timpul la propriu, o activitate cu beneficii. Aşa că se dezvoltă prin sport, o formă artistică de a face mişcare, de a bifa şi acest lucru. Ce trece de etapa copiilor de orice vârstă românii încă au nevoie să se educe din acest punct de vedere.

Şi totuşi, 30% spun că rămân numai cu dorinţa, pentru că nu le permite timpul. Cel mai mare inamic al nostru este timpul care ne presează, care ne stresează, care ne acaparează cu alte treburi însă mai puţin pentru interesul personal şi de relaxare. Din fericire însă, există şi şcoli de dans cu program vast, cu flexibilitate în asta.

Un sport de încercat la orice vârstă – dansul este şansa de a ne exprima altfel şi de a ne întreţine starea de bine. De recomandat pentru toţi, de încercat cel puţin.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro