Arad

Asined.ro - Mase plastice si solutii tehnologice de fabricatie prin injectie

Asined.ro - Mase plastice si solutii tehnologice de fabricatie prin injectie

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 8 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1402

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Obiectele de uz casnic sau industrial trebuie sa fie cat mai rezistente si este de preferat ca acestea sa fie si usor de utilizat sau de curatat. Materiile prime si aceste mase plastice din care sunt confectionate diferite obiecte de uz casnic si comercial s-au schimbat de-a lungul timpului.

Plasticul este utilizat pentru confectionarea mai multor tipuri de obiecte. Productia de obiecte din plastic, indiferent care este scopul acestora, este un proces care trebuie sa tina cont de cele mai stricte reguli si de preferat sa foloseasca cele mai noi tehnologii. Folosirea tehnologiilor de ultima generatie este importanta pentru creearea unor produse de cea mai buna calitate. Prin intermediul companiei Asined Automotive fabricati numeroase tipuri si modele de obiecte realizate din mase plastice calitative realizate prin intermediul tehnicii de injectie mase plastice.

Mase plastice - Utilitate si siguranta

Plasticul reprezinta un bun material pentru confectionarea sigiliilor deoarece este un material rezistent, foarte usor de utilizat. Domeniile de aplicabilitate ale sigiliilor fabricate din mase plastice sunt foarte variate. Acestea sunt disponibile pentru securizarea sacilor de transport valori, cutiilor ATM, contoare, containere, pompe de benzina, dulapuri etc. In plus, anumite produse disponibile in cadrul magazinului online Asined.ro, precum Sigiliul Plombex, realizat din polistiren, dispune de un cleste ce personalizeaza mecanic un cod unic in momentul inchiderii.

Securizarea diferitelor produse si materiale este importanta deoarece in acest fel destinatarul va stii ca acestea sunt intacte. Pe Asined.ro gasiti diferite modele de sigilii confectionate din mase plastice, in functie de caracteristicile lor si domeniile lor de utilizare. Printre produsele industriale fabricate de compania Asined Automotive enumeram: sigilii de plastic, dibluri, umerase, dopuri, perii, cani, tacamuri de unica folosinta. Toate acestea respecta normele tehnice de profil.

Matrite profesionale pentru proiecte si produse personalizate: Asined Automotive
Pentru a veni in intampinarea unui numar cat mai mare de clienti, compania Asined Automotive va pune la dispozitie posibilitatea de fabricare produse realizate din mase plastice cu propriile matrite. Indiferent de produsele pe care doriti sa le confectionati, este important sa utilizati cele mai noi tehnologii de fabricare mase plastice.

Asined.ro - Materii prime si mase plastice calitative
Materiile prime folosite pentru confectionarea produselor din material plastic sunt foarte importante. Specialistii fabricii Asined Automotive dispun de aparatura moderna si performanta in privinta inovatiilor din domeniu si colaboreaza cu furnizori recunoscuti pentru calitatea materialelor comercializate.

Asined.ro – Fabrica de confectii textile si articole din mase plastice
Prin intermediul site-ului asined.ro puteti accesa cele mai bune servicii din domeniul fabricarii produselor adecvate scopurilor utilitare confectionate din materiale rezistente si fiabile, ce sunt utilizate in numeroase domenii de interes, in special cele industriale. Sediul companiei este localizat in Bucuresti la adresa: str. General dr. Severin nr 16, sector 6. Pentru mai multe informatii puteti accesa serviciul de consultanta tehnica disponibil la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0213162785 sau 0722411446.

Pentru oferte personalizate si informatii cat mai detaliate in privinta proiectelor dvs. puteti scrie un e-mail la adresa: office @ asined.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389