Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Asined.ro - Fabricare ambalaje plastic standard sau personalizate cu dotari tehnologice moderne

Asined.ro - Fabricare ambalaje plastic standard sau personalizate cu dotari tehnologice moderne

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
1582

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Masele plastice sunt acele materiale produse pe baza de polimeri, ce pot fi usor modelate prin procesul de incalzire si care isi pastreaza forma dupa racire. La nivel mondial se produc cantitati mari de articole din plastic, datorita proprietatilor deosebite si rezistentei de lunga durata. Asined va ofera o gama variata de ambalaje plastice, realizate prin tehnica de injectie, cu ajutorul unor masini performante si eficiente. Plasticul are calitati precum greutate mica, rezistenta mecanica buna, aspect placut, proprietati anticorosive, costuri mici etc.

Matrite profesionale pentru o gama variata de produse


Pentru a raspunde unui numar cat mai mare de clienti, Asined detine aparatura necesara pentru ca produsele sa poata fi realizate cu propriile matrite. Mai exact, specialistii de aici lucreaza cu o masina de injectie marca Haitilan, a carei forta de inchidere a matritei este de 1 200 kn, iar cea de deschidere de 80 kn. Calitatea ambalajelor este asigurata si cu ajutorul unui personal specializat, cu vasta experienta in domeniul executiei de mase plastice prin injectie.

Produse optimizate in termeni de ambalare – mase plastice cu forme complexe


Standardele tehnologice sunt foarte ridicate in cadrul companiei Asined, ceea ce permite realizarea de ambalaje plastic simple, dar si complexe, dar mai ales cu grosimi diferite ale peretilor acestora. ambalajele pot fi utilizate pentru o gama diversificata de produse, printre care si cele alimentare, asa cum sunt: produse din carne, salate, lactate, inghetata etc. Acestea rezista la temperaturi scazute sau la incalzirea in cuptorul cu microune si pot fi personalizate in functie de preferinte si necesitati.

Ce fel de materiale plastice se folosesc pentru ambalaje?


Exista o multime de materiale plastice potrivite pentru injectare, cat si pentru obtinerea unor ambalaje de inalta calitate. De exemplu, Asined foloseste materiale termoplastice precum: ABS-PC, POM, PE, PA, PP, PA+FS, PPT si multe altele. procesul incepe cu proiectarea ambalajelor si matritelor, dupa care masina de injectie poate incepe sa-si faca treaba.

In ceea ce priveste dimensiunea ambalajelor, trebuie sa stiti ca platoul matrita al masinii de injectie este de 634×635 mm. Insa, mai multe detalii tehnice va pot oferii chiar angajatii companiei Asined. Ce alte produse se mai fabrica prin injectie? Puteti alege dintr-o gama de articole variate, ce cuprinde sigilii de plastic, cani, umerase, perii, tacamuri de unica folosinta, dibluri, componente pentru jucarii si multe altele. Totodata, aceasta companie produce si componente de asamblare pentru industria auto, cea feroviara si multe alte domenii.

Ambalaje plastic de rezistente si estetice – apeleaza cu incredere la Asined!


Masele plastice se fabrica din materii prime accesibile si pot fi utilizate in domenii variate si ramuri ale tehnicii datorita numeroaselor proprietati remarcabile. Asined este una dintre companiile specializate in fabricarea de ambalaje plastic si diverse alte articole obitnute prin injectie, ce pot fi personalizate atat in etapa de proiectare si executie, cat si ulterior.

Produsele indeplinesc toate conditiile de siguranta si calitate, astfel ca puteti realiza cea mai buna alegere.
Pentru prezentarea completa a companiei si serviciilor oferite, accesati www.asined.ro
Telefon: 0213162785
Mobil: 0722411446

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro