Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Asigurati-va de un sistem de incalzire desavarsit cu un cos fum ceramica

Asigurati-va de un sistem de incalzire desavarsit cu un cos fum ceramica

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
882

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cosul de fum este o structura care asigura aerisirea gazelor de ardere sau a fumului de la un aragaz, cuptor sau semineu pana la atmosfera exterioara si asigura tractiunea (alimentarea continua cu aer a camerei de ardere).
Pentru a va putea bucura pe deplin de utilizarea semineului este necesara achizitia unui cos de evacuare, iar un cos fum ceramic constituie cea mai buna optiune pentru evacuarea fumului in mod eficient si sigur.

Cos fum ceramic, metalic sau de masonerie?


Un sistem cu cos fum ceramica poate fi instalat atat in case individuale, cat si cladiri cu mai multe locuinte. Intr-o cladire moderna, hornul de evacuare contribuie si la economisirea eficienta a costurilor de energie termica.
Poate ati observat ca nu toate cosurile de fum sunt asemanatoare. Cunoasterea tipului pe care il aveti este esentiala pentru a asigura o buna ingrijire a casei dumneavoastra.

Există trei tipuri principale de cosuri de fum:

  • Metalul cu un singur perete: cosurile metalice cu pereti unici arata ca o teava de metal subtire care se lipeste de pe acoperis cu un varf circular. Acest tip de cos este frecvent intalnit in case putin mai vechi, deoarece acum se utilizeaza mai frecvent caramida;
  • Caramida standard: sunt în prezent văzute ca cele mai sigure. Cosurile de fum din caramida vin adesea la pachet un o garnitura preinstalata, pentru a asigura o ventilatie corespunzatoare.
  • Metal prefabricat: Acest tip este de asemenea denumit in mod obisnuit "construit din fabrica" si este folosit in principal pentru structurile comerciale.

Cosul de fum ceramic imbunatateste randamentul semineului


Pe langa tipurile de cos mai sus mentionate, cosul de fum ceramic reprezinta o alternativa foarte populara in prezent. Inovator, dar si ecologic, deoarece reduce nivelul de poluare din atmosfera, cosul de fum ceramic este un elemen necesar pentru un bun randament al semineului. Un cos fum ceramic este indispensabil pentru locuinta dumneavoastra, fiind un factor de mentinere a securitatii acesteia. Fie ca este vorba de domiciliul dumneavoastra sau de cladiri administrative sau industriale, piata de profil dispine de sisteme de evacuare adaptate domiciliilor din prezent.

La un cos de fum ceramic sistemele de evacuare sunt compuse dintr-un tub interior din samota, acoperit cu vata minerala bazaltica rezistenta la foc si manta din beton usor. Fiecare cos fum ceramic vine la pachet cu usita de vizitare, racord de fum, si element terminal. Colectorul de condens protejeaza cosul de fum de vaporii de apa, umiditatea avand un efect deteriorant asupra cosurilor de fum. Introducand acest colector de condens, se obtine marirea duratei de viata a cosurilor de fum, prin evitarea coroziunii care apare la variatia brusca de temperatura, de la valori negative la temperaturi foarte inalte si vice-versa. Vaporii de apa care se depun pe peretii interiori ai cosului de fum nu vor mai reprezenta o problema in cazul modelului ceramic.

Unde se gasesc cele mai bune cosuri de fum ceramice?


Seminee Expert comercializeaza sisteme de evacuare a fumului fabricate de Tona, unul dintre cei mai mari producatori din Europa. Seminee-expert.ro va asteapta cu o gama variata si avantajoasa de sisteme de evacuare cu cos ceramic, diverse modele de seminee si accesorii corespunzatoare. Accesati site-ul Seminee-expert sau luati legatura cu reprezentatii companiei pentru in formatii suplimentare la numarul de telefon +40 21 659 65 19, ori la adresa de pe strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro