Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

Aromaterapia un aliat de nadejde al masajului

Aromaterapia un aliat de nadejde al masajului

Detalii

Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 6 ani si 3 saptamani
Vizualizari
966

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Aromaterapia este una dintre cele mai vechi terapii, a carei cunoastere se pierde in negura timpului. Descoperirile arheologice au scos la iveala faptul ca pe Valea raului Indus, in Pakistanul de azi, oamenii acelor timpuri distilau uleiuri, in urma cu aproximativ 5.000 de ani.

Papirusurile egiptene, scrise aprox. in anul 1550 i.e.n. sunt considerate a fi o culegere de mai multe carti antice, de asemenea descrie remedii si metode de aplicare nu diferite de cele folosite in fitoterapia si aromaterapia zilelor noastre.

Mai departe in scrierile antice China si India au scos la iveala faptul ca aceste popoare stiau sa folosesca plantele si aromaterapia in scopuri medicale dar si religioase.

In Grecia Antica, au dau un plus de valoare cunoasterii egiptene, prin folosirea uleiului de masline care are de pilda proprietatea de a absorbi aromele din plantele medicinale folosite in aromaterapie.

Aromaterapia in combinatie cu masajul se obtin efecte terapeutice care le intrec pe cele medicamentoase. “Medicul trateaza, natura vindeca”, citat de la parintele medicinei Hippocrate.

Se pot folosi pentru masaj diferite uleiuri esentiale, de la levantica, iasomie, la patchouli, ylan-ylang, santal, la cedru, brad, oregano, in functie de scopul terapeutic urmarit.

Filtre

Tip: Tratamente

Anunt Platina Suplimente naturale in Arad

Secom Healthcare Arad comercializeaza suplimente naturale pentru insomnie, slabit, infectii naturale si genitale, alergii, cancer, imunitate, articulatii etc. Daca doriti sa va imbunatatiti sanatatea cu produse naturale sau suplimente nutritive, Secom este aliatul dumneavoastra.