Arad

AROBS organizează în Arad un nou internship pentru tinerii pasionați de Automotive

AROBS organizează în Arad un nou internship pentru tinerii pasionați de Automotive

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Apartine de
Seo 365
Vizualizari
119

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Industria IT revoluționează constant dezvoltarea afacerilor, contribuie la schimbarea perspectivelor și a modului în care companiile se raportează la strategiile de business. Toate aceste lucruri sunt posibile cu ajutorul soluțiilor de software development, iar asta a influențat cererea de pe piață care este într-o continuă creștere în zilele noastre.

Dat fiind faptul că cererea pe piață a serviciilor de dezvoltare software este în creștere, specialiștii în domeniu sunt la mare căutare. Pentru a putea construi o carieră în sectorul IT, mai exact în zona de software development, experiența tehnică vastă este un avantaj alături de cunoașterea celor mai noi tehnologii sau a tehnologiilor emergente. Programele de internship au menirea să faciliteze procesul de învățare și totodată să îi sprijine pe cei care se află la început de drum și sunt entuziasmați să pună în practică cunoștințele teoretice.

AROBS Transilvania Software este una dintre companiile de pe piața serviciilor de software development, care are o experiență de mai bine de 20 de ani. Aceasta contribuie la dezvoltarea afacerilor și totodată la optimizarea activităților și proceselor acestora. Compania își dorește să ofere sprijin viitoarelor generații de specialiști, derulând diverse programe de internship sau stagii de practică pentru studenți.

Una din expertizele importante ale AROBS Transilvania Software este în zona de automotive. Această divizie este una dintre cele mai puternice echipe de specialiști care furnizează servicii de software development și inginerie pentru proiecte precum: mașini autonome, vehicule electrice, conectivitate și telematics, infotaiment, power computing, sisteme de acces de vizibilitate, testare de echipamente, senzori și sisteme de siguranță auto.

Pe lângă expertiza vastă pe care o are companie, este și una dintre organizațiile care oferă programe de internship plătite în zona de automotive și nu numai. Programele se adresează în principal studenților din cadrul Universităților cu profil tehnic sau informatic, care vor să dobândească o experiență practică și care își doresc o carieră în domeniul IT.

Programele de internship se adresează studenților din anii terminali, sau celor care urmează programe de masterat din cadrul facultăților cu profil informatic sau tehnic a Universității Aurel Vlaicu din Arad. Așadar, tinerii care dețin cunoștințe teoretice cu aplicabilitate în domenii tehnice și care urmează una din specializările: Informatică, Automatizări și Informatică Aplicată, Automatizări și Sisteme Inteligente, sau Informatică aplicată în Științe, Tehnologie și Economie, pot participa la cel mai nou internship în domeniul automotive, derulat la sediul companiei din Arad.

Unul dintre criteriile de selecție al aplicanților este cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu spre avansat. Sunt cinci locuri disponibile în cadrul internshipului, iar după finalizarea acestuia aplicanții dispun de oportunitatea de a se alătura echipei AROBS. Data limită de aplicare este 13 Martie, iar data de început a internshipului este 21 Martie.

Mai multe informații despre astfel de oportunități se găsesc pe pagina de cariere AROBS Junior Academy, unde se găsesc mai multe detalii despre programele de internship organizate frecvent în cadrul companiei AROBS, și totodată de unde poate fi început procesul de recrutare. De asemenea, doritorii pot aplica direct trimițând un CV pe adresa internship.arad@arobs.com.