Arad

Arad Open Air Festival

Arad Open Air Festival

Detalii festival

Social links
Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 7 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2501

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 8 iulie 2022 - Duminica 10 iulie 2022

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

Arad Open Air Festival

În 8, 9 și 10 iulie, aeroportul din Arad va găzdui din nou artiști îndrăgiți și fanii lor, iubitorii de muzică bună, distracție și dans până la răsărit. Arad Open Air Festival se află deja la cea de-a șasea ediție, oferind publicului întâlniri cu nume celebre, activități de neuitat, scene pentru toate gusturile. Festivalul promite și anul acesta trei zile magice.

Arad Open Air Festival este compus din 72 de ore de muzică live, dj seturi și multe activități surpriză cu care organizatorii și-au obișnuit publicul. Timp de trei zile, melomanii se vor putea bucura de muzică bună, mâncare delicioasă, soare, apusuri pe aeroport și întâlniri cu artiștii preferați. În cele 5 ediții de până acum, pe scena aeroportului din Arad au urcat artiști precum: Goran Bregovic, Paul van Dyk, Outlandish, ATB, Mahmut Orhan și mulți alții.

Organizatorii le oferă fanilor festivalului posibilitatea de a achiziționa abonamente la preț de redus, timp de două săptămâni, până în 15 martie. Prețurile Early Bird sunt:
AOA REGULAR TICKET - 99 lei
AOA CAMPING TICKET - 149 lei
AOA VIP TICKET - 199 lei
AOA 5 Pack Tickets (buy 5 get 1 free) - 495 lei

„În aceste vremuri grele, ne bucurăm că putem oferi o mică bucurie și gândul la zile mai bune. Am ajuns deja la cea de-a șasea ediție a festivalului care adună în fiecare an iubitorii muzicii în vestul țării. Suntem recunoscători că avem alături atât de mulți oameni care apreciază eforturile noastre și care vin an de an pe aeroportul din Arad. Faptul că avem alături și artiști care ne sunt aproape la fiecare ediție ne onorează și ne oferă încredere. Abia așteptăm să ne vedem într-o perioadă mai bună.”

Evenimentul va respecta normele în vigoare din perioada respectivă, iar organizatorii vor actualiza constant informațiile legat de acest subiect.

Filtre festival

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta