Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Arad Challenger

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
2113

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 27 iunie 2010 - Duminica 4 iulie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Baza sportiva Riviera din subcetate va gazdui in perioada 27 iunie – 4 iulie Arad Challenger (intrare libera), primul turneu ATP cu premii de 50.000 de dolari care se va desfasura in Arad.

Arad Challenger este primul turneu ATP cu premii de 50.000 de dolari plus ospitalitate (numarul punctelor puse in joc cresc datorita asigurarii cazarii si mesei tuturor participantilor), care se organizeaza in orasul nostru. Turneul face parte din circuitul Romanian Tennis Series, alaturi de Brasov Challenger si BCR Open Romania. Initiativa turneului de la Arad apartine parteneriatului dintre Média-tique Sport Division, divizia companiei de media detinuta de Ion Tiriac, McCann Worldgroup Romania si Primaria Municipiului Arad.

Arad Challenger se va desfasura intre 27 iunie si 4 iulie la baza sportiva Riviera din subcetate iar intrarea va fi libera. Vor participa jucatori din intreaga lume, meciurile urmand sa se dispute pe zgura. Printre participanti se va numara si Marius Copil (locul 272 ATP), aradeanul in varsta de 19 ani urmand sa fie prezent direct pe tabloul principal, ca urmare a unui wild-card primit din partea organizatorilor. Primii doi favoriti ai turneului challenger de la Arad sunt francezul David Guez, actualmente pe locul 136 ATP si spaniolul Albert Ramos – Vinolas, clasat pe locul 140.

Duminica si luni sunt programate meciurile din calificari; De marti, 29 iulie, incep meciurile de pe tabloul principal.

Filtre eveniment

Tip: Tenis de camp

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/