Arad

Apartamente cu 2 camere noi in Brasov

Apartamente 2 camere noi in Brasov

Detalii anunt

Telefon
0368461120
Social links
Pret
1.100 EUR
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
803

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Doresti sa achizionezi un apartament de 2 camere, in Brasov, fie ca investitie, fie pentru locuit? Atunci trebuie sa ne cunoastem!

Noi suntem Urban Invest, construim apartamente noi in Brasov din 2007 si suntem responsabili fata de clientii nostri si de aceea ne dorim sa le oferim un viitor sigur, pentru multi ani.

Brasovul este unul dintre orasele din Romania cu o crestere spectaculoasa in ultimii ani. Pe langa fluxul mare de turisti (din tara sau strainatate), Brasovul a reusit sa atraga investitii in infrastructura, atragand noi locuitori si noi angajatori in piata. Este, in momentul de fata, una dintre cele mai bune variante de investitii pe termen mediu si lung pentru cei care doresc sa obtina un venit pasiv sigur.

Despre Urban Invest

Una dintre caracteristicile principale ale unei constructii este durabilitatea. Suntem responsabili fata de clientii nostri si de aceea ne dorim sa le oferim un viitor sigur, pentru multi ani. Incepand cu structura de rezistenta, fiecare alegere este fara compromis.

Pe langa creativitate, atentie pentru detaliu si experienta, mai folosim la cladirile noastre si:

  • Betonul B450
  • Sistemul de zidarii Termobloc
  • HPL
  • profile Salamander, pentacamerale
  • centrale termice in condensatie eficiente
  • incalzire standard sau incalzire in pardoseala
  • usi de exterior Naturen

Daca doresti sa vezi si alte aspecte importante despre apartamentele de 2 camere pe care le oferim clientilor in Brasov, iti sugeram sa ne vizitezi sau sa ne apelezi la telefoanele afisate pe site. Iti garantam ca timpul petrecut informandu-te iti va fi rasplatit cu detalii despre o investitie excelenta!

Filtre anunt

Tip anunt: Oferte