Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Aparatură modernă pentru cabinetele de manichiuri și pedichiuri

Aparatură modernă pentru cabinetele de manichiuri și pedichiuri

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Edcora
Vizualizari
949

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Aveți nevoie de aparatură modernă pentru saloanele dumneavoastră de manichiură. Concurența este foarte mare, clienții merită întotdeauna ce este mai bun! Manichiurile moderne nu se pot realiza în prezent, fără ajutorul unor aparate simple, însă moderne. Acest lucru împreună cu produse de foarte bună calitate, vă oferă posibilitatea să realizați manichiuri și pedichiuri foarte frumoase și rezistente în timp.

Enails.ro un magazin online modern care vă poate fi de folos!


Enails este numele unul interesant magazin online care comercializează doar produse profesionale și semiprofesionale pentru saloanele de manichiura și pedichiură. Aici este locul ideal de unde puteți comanda produse fabricate de brand-uri celebre în întreaga lume din domeniul Nail Art. Comenzile se pot face într-un mod foarte simplu, prețurile produselor nu sunt deloc mari, produsele putând fi comandate și de către persoanele particulare, nu doar de către companii.

Atunci când veți avea nevoie de o manichiură mai sofisticată sau mai complexă, pentru o ocazie specială, este indicat să realizați acest lucru cu produse realizate de același producător. Specialiștii din acest domeniu cunosc foarte bine avantajele acestui lucru. Oferta acestei companii include foarte multe categorii de geluri pentru construcții, pudre acrilice, polygel, foarte multe categorii de oje semipermanente, care sunt și foarte frumoase, soluții diferite pentru realizarea manichiurilor de tip Primer, bază sau soluții de top, soluții degresante, soluții de acetonă, uleiuri pentru cuticule, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, decoruri unghii, tatuaje unghii, aparatură modernă, ustensile și accesorii, produse marca EVERIN, kit unghii gel, etc.

Aparatură modernă pentru manichiuri de actualitate


Manichiurile moderne nu pot fi realizate decât cu ajutorul unor aparate speciale, de tip lămpi UV sau lămpi LED. Ele sunt aparatele care determină fixarea, polimerizarea și uscarea ojelor moderne de tip semipermanent, a gelurilor UV, precum și a soluțiilor de tip bază sau top, care sunt folosite pentru realizarea manichiurilor. Oferta Enails.ro include multe tipuri de lămpi UV, multe tipuri de pile electrice profesionale și sterilizatoare mici pe bază de cuarț. În acest moment, toate produsele de acest gen sunt la reducere, ceea ce înseamnă că achiziționarea lor acum este foarte avantajoasă. Sterilizatoarele vă sunt necesare pentru a dezinfecta bine instrumentele cu care lucrați, pilele electrice pot fi folosite pentru procedee mai complexe, lămpile UV pe care le aveți în dotare, dacă sunt vechi, pot fi schimbate fără costuri mari.

În oferta Enails.ro veți mai găsi și dezinfectante de foarte bună calitate și foarte puternice. Sunt folosite și pentru dezinfectarea cabinetelor medicale, precum și pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical profesional. Sunt disponibile și cantități mari de produse, pentru persoanele care dețin mai multe saloane de manichiuri și pedichiuri. Orice informație suplimentară poate fi obținută telefonic de la unul din reprezentanții companiei acesteia.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/