Arad

Andalou - cosmetice naturale

Andalou - cosmetice naturale

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
55

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Cosmetice naturale de la Secom Arad


Andalou Naturals sustine frumusetea naturala prin formulele care asociaza forta ingredientelor naturale si complexul Fruit Stem Cell Science.

Complexul inovator Fruit Stem Cell Science se regaseste in fiecare produs din gama Andalou Naturals. Acesta cuprinde un amestec de antioxidanti extrem de puternici, care actioneaza sinergic si ofera o buna protectie impotriva actiunii factorilor de mediu si amprentei pe care timpul o lasa asupra pielii. Produsele Andalou Naturals nu contin ingrediente modificate genetic, gluten, nu sunt testate pe animale; contin ingredient certificate organic, vegetariene, vegane; sunt prietenoase cu mediul inconjurator si provin din comertul echitabil si surse sustenabile. Produsele cosmetice naturale Andalou pot fi folosite si de femeile inasarcinate sau cele care alapteaza.

Complexul Fruit Stem Cell Science cuprinde 4 factori: Celule Stem din fructe inglobate in lipozomi, dintr-o varietate extrem de rezistenta de mar si struguri, ce asigura o actiune puternic antioxidanta; Complex de extracte din 8 tipuri de fructe de padure, certificate organic, cu continut bogat de antioxidanti care asigura protectia pielii de actiunea nociva a factorilor de mediu; Acizi grasi Omega 3 si 6 din sursa vegetala, care ajuta la hranirea, calmarea tenului, reducerea inflamatiilor sau a rosetii, oferind totodata protectie barierei naturale de hidratare a pielii; Aloe Vera certificat organic, care ajuta la transportul ingredientelor din formula catre straturile profunde ale tenului si la calmarea iritatiilor pielii.

Magazinul Secom Healthcare din Arad - Suplimente, vitamine, nutritie pentru o stare de bine

Telefon: 0725405652
Piata Avram Iancu nr. 15, Arad
Orar: Luni - Vineri: 8:00 - 20:00; Sambata: 09:00 - 14:00.