Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Altex Arad

Altex Arad

Detalii magazin electronice

Adresa
Arad, Strada Banu Maracine, nr. 6
Telefon
0212062000
Fax
0213199939
Social links
Categorie
Magazine electronice
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
14886

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin electronice

Altex Arad

Altex este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, potrivit cifrei de afaceri de la sfarsitul anului 2010. Prin reteaua nationala de 79 de magazine, aflata in continua expansiune, Altex ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare. In fiecare zi cei aproximativ 1500 de angajati ai companiei sunt dedicati livrarii de solutii tehnologice de ultima generatie, care faciliteaza accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.


Orar magazin electronice

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00
Sambata: 9:00 - 19:00
Duminica: 10:00 - 18:00

Filtre magazin electronice

Program extra: Sambata, Duminica

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro