Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Alternative vegetale pentru laptele de vaca

Alternative vegetale pentru laptele de vaca

Detalii anunt

Telefon
0771331331
Web
https://www.minuneanaturii.ro/
Social links
Pret
10 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
837

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Laptele de vacă prezintă unele inconveniente pentru anumite persoane, în zilele noastre. Din fericire însă există numeroase alternative extrem de sănătoase, naturale și benefice pentru a-l înlocui. Cu siguranță, majoritatea dintre noi a suferit măcar o dată din cauza digestiei, a durerilor de stomac sau chiar din cauza intoleranței la lactoză cauzate de laptele de vacă.

Laptele vegetal este un produs de origine vegetală, care prezintă aspecte apropiate celui de origine animală. Calciu și unele vitamine sunt adăugate în laptele vegetal pentru a ajusta compoziția lor nutritivă, în conformitate cu cea a laptelui de vacă.

Printre beneficiile laptelui vegetal se numără: faptul că nu conține glucoză, este slab în grăsimi, are un procent ridicat de grăsimi mono și poli-nesaturate foarte benefice pentru inimă, are un nivel ridicat de vitamine din grupa B, prezintă o relație echilibrată între potasiu și sodiu și de asemenea laptele vegetal este perfect pentru persoanele care au o digestie lentă, probleme cu constipația sau un colon iritabil.

De la cunoscutele variante de lapte vegetal de soia (naturală sau cu ciocolată) și orez (varianta naturală sau aromatizată cu vanilie, migdale, alune, nucă de cocos sau quinoa), până la ovăz, orz, porumb, spelta (farro), migdale, mei. Pe lângă toate proprietățile sale, laptele vegetal ne oferă și un gust aromat și cremos perfect pentru zilele de vară în care ne dorim ceva răcoritor.

Laptele vegetal poate fi consumat atât la micul dejun, ca o alternativă a laptelui de vacă, sau în prepararea diverselor tipuri de alimente și dulciuri. Deși acum sunt ușor de găsit sortimentele de lapte vegetal în toate magazinele alimentare, este foarte important să știm că cele mai bune pentru sănătatea noastră sunt cele de proveniență ecologică, deoarece conțin cereale care provin din culturi ecologice, cultivate fără pesticide, îngrășăminte, cereale nemodificate genetic.